Samsung SE-506AB/TSBD

Unitatea Samsung SE-506AB/TSBD e un Blu-ray writer extern foarte util deoarece poate fi conectat la orice datorită interfeței USB 2. Normal că poate citi discuri CD și DVD, pe lângă BD. Costul de achiziție nu e prea mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat compact care nu are o greutate prea mare deoarece cântărește 300 de grame.

Poze

De alături se poate vedea cum arată, iar despre dimensiunile sale se poate spune că sunt compacte din moment ce lungimea și lățimea aparatului e de 14,5 centimetri. Nici greutatea sa nu e prea mare deoarece având 330 grame îl puteți lua cu ușurință într-o geantă. E un model negru și de aceea cred se potrivește și alături de un laptop.

Cutia
Unitatea

Specificaţii tehnice

Modelul SE-506AB/TSBD poate fi conectat la orice tip de calculator care are și USB, astfel nu contează dacă ecranul calculatorului e sau nu e Full HD. Timpul de acces al unui disc BD e de 300 milisecunde, la DVD e de 180, iar la CD e de 170. În opinia mea buffer-ul de 4 mega e unul suficient pentru a scrie rapid discurile suportate.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ușor de folosit; costul de achiziție e unul foarte mic; poate fi conectat la orice PC care are USB (teoretic ar trebui să meargă și la Smart TV-uri însă nu bag mâna în foc); vitezele de scriere sunt excelente pentru toate discurile optice care le poate inscripționa; vine cu o garanție standard de 2 ani.
Contra: era interesant dacă suporta USB 3.0, însă nu știu dacă acest lucru ar fi făcut ca imprimarea să dureze mai puțin.

Concluzie

Dacă te-ai săturat de CD-uri sau DVD-uri deoarece au capacități de stocare mici atunci ar fi cazul să treci pe Blu-ray Disc sau Blu Disc deoarece pe un BD cu două straturi (DL) poți imprima până la 50 giga. Pentru a vă face o părere aproximativă despre acest aparat vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Lasă un comentariu