Samsung SE-208BW/EUBS

Dacă te interesează o unitate optică portabilă atunci cred că acest DVD writer extern Samsung SE-208BW/EUBS ar fi destul de bun. Vine ca o alternativă la SE-506AB/TSBD care-i o unitate care imprimă discuri Blu-ray. Poate fi conectat la un televizor și denumirea corectă a aparatului ar fi Optical Smart Hub. La alte dispozitive poate fi conectat prin LAN sau Wi-Fi având AllShare. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că e un dispozitiv ieftin

Poze

Vine pe alb, dar și pe negru, iar despre greutatea sa trebuie spus că e undeva pe la 400 de grame. În imaginea de alături poate fi văzut modelul alb. Din a doua imagine se pot vedea porturile, acestea fiind cele de rețea. Mai multe detalii vizuale pot fi observate din clipul de la final care e un preview al utilizării aparatului.

Unitatea
Porturile

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus pe partea de caracteristici. E un aparat foarte bun și ușor de folosit. Orice persoană care știe să folosească un smartphone nu va avea probleme cu setarea și utilizarea acestei unități DVD. Discurile care le poate citi sunt DVD și CD. Nu știu dacă faptul că nu citește BD e un prea mare dezavantaj deoarece de la o anumită distanță nu prea vezi diferența dintre calitate Blu ray și calitate DVD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț al aparatului mi se pare unul forte bun; garanția e și ea una bună de doi ani și nu există posibilitatea măririi acesteia la mai mult; utilizarea sa nu e deloc complicată, după cum se poate vedea din clipul de jos; actualizarea softului cu care vine unitatea se face rapid; greutatea nu e deloc mare și de aceea cred poate fi purtat într-o geantă cu ușurință.
Contra: nu poate reda discuri Blu ray.

Concluzie

Dacă nu vrei să te complici cu un player pentru Smart TV-ul tău atunci acest aparat ar fi excelent. Poate fi utilizat alături de diferite dispozitive smart cum ar fi un telefon sau o tabletă, deci nu ești limitat doar la PC ori la televizoare. Din clipul de alături poți vedea mai multe despre cum poate fi utilizat și despre cum arată.

Lasă un comentariu