Samsung SD 9420

Aspiratoarele fără sac sunt cele mai bune în opinia mea deoarece nu mai trebuie să-ți bați capul cu schimbarea ori cumpărarea unui nou sac. un model care eu îl recomand e acest Samsung SD 9420 și spre deosebire de alte modele acesta are filtru HEPA și nici nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Deci, e destul de asemănător ca preț cu Philips FC8915/01 doar că facilitățile sale diferă. Un alt lucru tare legat de acest electrocasnic e faptul că filtrarea se realizează prin apă și asta înseamnă că aerul e mai curat.

Poze

Samsung SD9420 arată destul de bine având culoare albă și se poate vedea că nici nu e prea mare. Nu vine cu sac, cum ziceam anterior, dar tot trebuie să îl curățați pentru că dacă nu atunci nu va funcționa corespunzător. Capacitatea rezervorului e de 2 litri și această capacitate e una de colectare.

Din lateral
Spatele

Specificaţii tehnice

SD 9420 are filtru HEPA și o putere de aspirare de 200W care mi se pare suficientă pentru praf și scame. Dacă vreți un aspirator de pietre ori pământ atunci cred că atunci ar trebui să vă orientați înspre altceva. Cablul are o lungime de 7 metri, iar suprafața de aspirare e de undeva la 10 metri și aceasta e în principal datorată acestui cablu, dar și tubului telescopic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand de renume; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu filtru de tip HEPA și are chiar și filtrare prin apă; nu aveți nevoie de sac la el, dar asta nu vă scutește de întreținerea sa; vine cu numeroase accesorii, iar roțile sale sunt moi.
Contra: putea avea o putere de aspirare de undeva la 300W, dar atunci gălăgia provocată de aparat era mai mare.

Concluzie

Aspiratorul trebuie schimbat o dată la câțiva ani, iar dacă vrei unul nou atunci îți recomand acest model deoarece e de top. Din păcate are o greutate de 10 kilograme față de Philips FC8915/01, dar nivelul de zgomot produs la aspirare e cam același ca la alte aspiratoare de circa 80 decibeli. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa