Samsung SCX-4824FN

Multifuncționalul Samsung SCX-4824FN e unul dintre cele mai populare multifuncționale de pe piață și vine ca o variantă lite a lui SCX-4825FN. Diferențele dintre aceste două modele nu sunt sesizabile cu ochiul liber și de aceea multă lume preferă varianta ieftină, deși există și alternativa premium de care spuneam anterior.

O astfel de „imprimantă” ori „copiator”, cum îi spun unii, e recomandată pentru uz casnic, la o firmă/birou sau eventual pentru un birou de copiat acte.  Asta deoarece tonerul ține mult și poate executa multe sarcini (copiere, scanare, imprimare etc) la timpi de răspuns buni. Având în vedere că are un preț scăzut înseamnă că nu o să aveți probleme în a-l achiziționa pentru acasă. Iar luând în considerare că modelele superioare (SCX-4825FN, de exemplu) nu costă prea mult pentru un birou ar fi recomandabilă o variantă mai capabilă, cu o capacitate mai mare decât 50000 de pagini pe lună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un aparat de birotică de cea mai bună calitate care are o garanție extensibilă de la 2 nai la 4… normal că e contra cost. Ziceam de garanție că e mare deoarece prin asta vedem că fiabilitatea e OK și astfel nu avem de ce să ne plângem.

Poze

Alături sunt câteva imagini și trebuie să știți că aproximativ așa arată toată seria din care face parte modelul de față.

Așa arată
Scaner

Specificaţii tehnice

Acest SCX-4824FN e cu laser monocrom (scoate doar foi imprimate cu negru) și tonerul trebuie schimbat undeva la 2000-5000 de pagini (depinde de toner). Față de soluțiile cu cerneală, acest model nu va avea vreodată tonerul scurs sau pagini imprimate într-o calitate proastă, dacă pot să spun așa.
Copiatorul are o viteză de 24 coli pe minut și există mule funcții pe partea de copiator care ar trebui studiate din manualul cu care vine aparatul pentru a mânui mai eficient aparatul. Despre imprimantă pot spune că scoate 24 pagini într-un minut, iar rezoluția de printare e de 1200 pe 1200. Scanerul e unul color și are o rezoluție optică de 600 pe 600 dpi care spun că e decentă.

Păreri pro şi contra

Pro: Samsung SCX-4824FN nu costă mult, are numeroase funcții, suportă mai multe tipuri de tonere, consumabile nu costă mult (având în vedere că un toner poate ține până la 5000 de pagini) și are interfață USB cât și de rețea.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Samsung SCX-4824FN e un multifuncțional despre care pot afirma că poate fi folosit cu succes acasă sau la birou, iar un birou care se ocupă în special cu copiatul de acte sau un notariat cred că va fi foarte mulțumit de ce poate pentru aproximativ 600 lei. Alături e și un clip cu un model asemănător postat așa încât să vă faceți o părere despre funcțiile sale.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung SCX-4824FN”

Comentariile sunt închise.