Samsung SCX-4623F

Am să vă recomand un multifuncțional foarte popular – multifuncționalul Samsung SCX-4623F – deoarece e foarte performant și vine la un preț foarte accesibil. Este un aparat popular deoarece vine cu tehnologie laser și astfel nu o să vă mai murdăriți pe mâini când o să printați ceva cum se obișnuiește la imprimantele cu cerneală. SCX-4623F vine cu tehnologie laser și din păcate listarea nu se face color ci monocrom (alb-negru). Tehnologia laser are mai multe avantaje printre care viteza mare de tipărire, calitatea tipăririi și faptul că nu mai există cerneală cu care te-ai putea murdări. Adevărul e că un toner ține mai mult decât un cartuș de cerneală, dar la astfel de imprimante cu laser există și dezavantajul că sunt mai scumpe. Astfel o imprimantă laser color costă mai mult decât una cu jet de cerneală color.

În opinia mea, această multifuncțională nu costă mult. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate la acest preț nu poți tipări color, dar printarea se face rapid și calitatea lor nu lasă de dorit.

Poze

Din față
Pe birou

Specificaţii tehnice

Samsung SCX-4623F este un multifuncțional cu funcții de imprimare, copiere, scanare și fax. E un aparat pentru birou și de aceea are un format A4. Cum ziceam anterior, aparatul e unul cu tehnologie laser și puteți să-l conectați la un laptop prin USB.

Chiar dacă are format A4 trebuie să știți că poate imprima și formate mai mici cum sunt A5, A6, dar și altele. Imprimarea se face foarte rapid și scoate 22 de pagini pe minut la o rezoluție de 1200 pe 1200 puncte pe inc. Copierea se realizează la o viteză similară, iar rezoluția optică e aceeași ca la imprimare. De scaner nu cred că are rost să spun ceva din moment ce are aceleași detalii ca partea de copiator.

Dacă vreți să trimiteți un fax cu acest aparat atunci trebuie să știți că e posibil și faxul are o viteză de transmisie de 33,6 kbps având o memorie suficientă pentru 225 pagini (4 mega). Fiind fax e normal ca rezoluția lui să nu fie prea impresionantă adică de 300 pe 300 dpi.

Cred că e nevoie să scriu și despre tonerele care sunt suportate de multifuncțional și e vorba de toner de 1500 pagini – MLT-D1052S sau toner de 2500 pagini – MLT-D1052L. Aparatul poate fi alimentat cu 250 coli și tava suportă 80 coli.

Păreri pro şi contra

Pro: are tehnologie laser, prețul de achiziție e rezonabil, iar tonerul ține undeva la 1500 pagini.
Contra: nu e color în sensul că nu printează color.

Concluzie

Samsung SCX-4623F e una dintre cele mai populare multifuncționale datorită faptului că e laser și că are un preț mic prin care poate fi achiziționată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung SCX-4623F”

  1. Trimis: Lun Sep 10, 2012 12:31 am Titlul subiectului: resoftarea, metoda cea mai eficienta
    foarte multumit de acest model de imprimanta . mai ales cu resoftarea imprimantei devine cea mai eficienta imprimanta .dupa resetare imprimanta va functiona ”fara numar”. eu am cumparat-o de pe emag.ro acum 3 luni si de atunci merge intruna fara probleme. am resetat-o cu un fix de resoftare , asta poate oricine sa o faca acasa dureaza 5 minute.( am scris si un fiser .doc pas cu pas pentru a intelege toata lumea cum se face resetarea)am cumparat cu 80 RON 1 kg de tone si de cand am achizitionat-o am printate peste 20.000 de pagini cu ea cu acelasi cartus si ink merge , acum incepe sa dea semne de slabire , scoate dn cand in cand negru e marginea din stanga dar si asta se rezolva, se schimba doar cilindru fotosensibil si asta costa 50 RON. pentru alte lamuriri va pot ajuta in limita timpului meu disponibil( pe mine nu m-a ajutat nimeni, am cautat zile si nopti pe net un fix de resoftare) toate cele bune . ioan_ometitza at yahoo.com

Comentariile sunt închise.