Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung SCX-3205

Dacă sunteţi în căutarea unei multifuncţionale performante dar şi ieftine, un multifuncţional Samsung SCX-3205 ar fi o recomandare. Aceste tipuri de imprimante sunt tot mai populare deoarece sunt din ce în ce mai ieftine şi mai performante. Acest lucru se datorează celor trei funcţii fundamentale: copiere, scanare şi printare. Sincer nu prea are rost să vă zgârciţi şi să luaţi o imprimantă clasică iar cu timpul un scanner deoarece cu acesta veţi economiţi spaţiu şi bani, plus că pentru mulţi dintre voi poate fi o adevărată investiţie. O alternativă mai mare dar şi mai performantă e SCX-4824FN. Dacă doriţi să optaţi pentru aceasta, aveţi posibilitate să achiziţionaţi şi un toner compatibil cu acesta în valoare de 279 lei. Arată destul de bine iar butoanele sunt aşezate ergonomic în partea din faţă pentru a fi folosită mai uşor. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată

Deschisă

Specificații tehnice

Caracteristicile tehnice principale ar fi: are format A4, tehnologie laser, tipărire monocromă şi interfaţă USB. Poate printa diverse tipuri de formate: A4, A5, Legal, Letter, Folio, Executive dar şi altele. La capitolele copiere şi imprimare are o viteză de 16 copieri/printări pe minut la rezoluţie 1200 cu 1200 dpi. Scannerul e unul de tip CIS şi poate scana până la o rezoluţie de 4800 cu 4800 pixeli însă aceasta e una digitală, pe când cea optică e 1200 cu 1200 dpi. Tonerul compatibil cu acest multifuncţional e unul Samsung MLT-D1042S şi care e echivalent cu vreo 1500 de pagini.

Samsung SCX-3205 poate fi alimentată cu 150 de coli dar tava de tip output are o capacitate doar de 50 de coli. Deci dacă aveţi de scos multe coli, trebuie să fie cineva care să o supravegheze din când în când. Vine şi cu o memorie internă bună – 32 MB.

Jos am pus un clip în care se face un rest al firmware-ului:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: viteză de copiere şi printare mare (16 la număr pe minut), compact deci nu ocupă mult spaţiu, silenţioasă, uşor de folosit şi are un preţ accesibil.

Minusuri: cică, recomandarea producătorului e de 5000 de copii pe lună (dar nu cred că le veţi depăşi).

Concluzie

Acest multifuncţional Samsung SCX-3205 vine cu trei funcţii foarte utile (Eco-Print – două pagini pe o hârtie, Screen Print – printează ce se vede pe ecranul desktopului sau laptopului şi ID Card – copiază conţinutul faţă-verso a unei hârtii şi-l imprimă pe o singură pagină) care nu le veţi găsi la multe modele din acest segment. Preţul său e unul destul de rezonabil având în vedere funcţionalitate şi performanţele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu