Samsung SC5485, aspirator cu sac

Samsung SC5485 e un aspirator cu sac de 2,5 litri, cu filtrare Hepa și tub din aluminiu. Acesta e un model premium precum altele, având furtun pivotant care permite manevrarea ușoară, mai exact rotirea la 360 grade a furtunului.
Acest model e unul foarte bun pentru cineva cu un buget mediu interesat de un aspirator care poate fi utilizat fără prea mari bătăi de cap.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care beneficiază de filtrare Hepa care asigură că aerul evacuat e cât mai curat posibil, iar aspirarea nu e de formă. Dacă vă interesează cum arată atunci din imaginea de alături se poate vedea mai bine acest lucru… iar tubul e unul din aluminiu, lucru care garantează că e un tub rezistent și nu se va sparge dacă îl scăpați din mână.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de cracteristici acest model se laudă cu o putere de aspirare de 460W și cu sac care are o capacitate de colectare de 2,5 litri. Modelul acesta e disponibil pe culoarea roșie, dar există și alte culori (albastru etc).
Manevrarea sa nu e deloc complicată deoarece are o greutate mică de 6,3 kilograme, iar dacă vă e frică legat de zgomot atunci ar trebui să știți că nu fce deloc mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 83 decibeli.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt costul mic de achiziție, aspectul plăcut, manevrabilitatea ușoară și că tubul e unul rezistent.
Lucruri negative nu are… chiar și puterea de aspirare e una bună.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii și că vă va ajuta să aspirați eficient. Acest ultim lucru e așa deoarece are un cablu de 6 metri care oferă o rază de acțiune de 9 metrii și ceva.
Interesantă e posibilitatea de a instala aspiratorul în două sensuri… lucru care poate se va dovedi util la un moment dat.
Iar, atunci când vreți transportați aparatul o să vă ajute rotițele și poate chiar și mânerul ergonomic incorporat. Când procesul de aspirare e gata probabil că derulatorul de cablu o să se dovedească destul de util.

Lasă un comentariu