Samsung SC4550, aspirator fără sac

Pentru a curăța casa mai eficient ai nevoie de un aspirator bun, iar acest aspirator fără sac Samsung SC4550 ar fi una dintre recomandările mele deoarece nu costă mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e de sub 500 lei. Fiabilitatea lui e crescută din moment ce nu o sa trebuiască să cumperi saci și garanția e de maxim 4 ani. Puterea fiind de 1800 W o să aspiri eficient, iar filtrul HEPA te va ajuta la păstrarea prafului în aspirator.

Poze

Din imaginile de mai jos se poate vedea că modelul SC4550 e unul albastru care arată destul de bine și are un aspect ori design calsic și nu are mare lucru cu care poate ieși în evidență la capitolul aspect. În prima poză e un prim plan cu piesa de rezistență, iar în a doua vedeți aparatul gata asamblat și gata pentru a fi folosit.

Așa arată
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Samsung SC4550 este un aspirator care aspiră uscat, iar neavând nevoie de sac o să faci economie de bani și timp deoarece cu toții știm cât de greu se găsesc sacii și cât de incomod e să-i schimbi. Puterea e de 1800W, însă puterea de aspirare e de 360… da’ tot o să aspire foarte bine. Vine cu multe accesorii despre care trebuie spus că sunt standard la orice aspirator, accesorii cum ar fi perie standard, perie mică, derulator automat de cablu și tubul telescopic. Cel mai mult mă încântă prezența derulatorului automat deoarece astfel nu o să trebuiască să ai grija cablului.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ieftin; fiabilitatea e excelentă; nivelul de zgomot e modic fiind de 80 decibeli; deține filtru HEPA care va purifica aerul în proporție de 90 și ceva la sută; are o greutate redusă de sub 5 kilograme ceea ce îl va face ușor de manevrat atât de copii cât și de persoane învârstă.
Contra: aspirarea e uscată, dar dacă era cu apă atunci aerul era ceva mia purificat.

Concluzie

Samsung SC4550 e un aspirator apărut de ceva timp pe piață, dar vă va încânta prin eficiența sa, iar golirea recipientului de praf se face foarte simplu din trei mișcări și nu o să pierdeți timp mult ca la modelele cu saci. Acest model e deosebit față de altele cum ar fi VC 9451 prin faptul că are două camere de praf ceea ce presupune o aspirare și mai eficientă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung SC4550, aspirator fără sac”

  1. Daca spuneti ca este ieftin, va contrazic si daca mai spuneti ca iti lasa casa curata tot va contrazic. Eu am cumparat un astfel de aspirator si l-am uitilizat de 5 ori apoi s-a stricat. M-am dus cu el la un service autorizat Samsung si mi s-a spus ca este var in motor si l-au scos din garantie. In concluzie am aspirat putin var cu el si s-a stricat. Filtrele sunt de rahat. Eu merg mai departe la protectia consumatorului pentru ca dai o gramada de bani pe un produs de „marca buna” si se strica dupa 5 utilizari. Fratilor nu cumparati aspiratoare samsung.

Comentariile sunt închise.