Samsung S8530 Wave 2

Un telefon foarte popular este telefonul mobil Samsung S8530 Wave 2 Grey. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă faptul că este un telefon inteligent cu foarte multe dotări cum ar fi procesorul de 1 giga, sistemul de operare Bada, camera de 5 megapixeli filmează 720p, ecranul mare care redă 16 milioane de culori și restul specificațiilor tehnice.

Poze

Pornit
Întins

Specificaţii tehnice

Samsung S8530 Wave II este un televizor cu ecran senzitiv și despre tastatura sa trebuie spus că are tastatură standard pe ecran. Are suport 3G, dar nu și Dual SIM. Procesorul Lui Samsung Wave 2 e unul de 1000 megaherți și vine cu sistemul de operare Bada de la Samsung. Greutatea acestui telefon mobil e de 135 grame și nu e mare având în vedere că este un telefon destul de dotat (o să vedeți mai jos). Memoria internă e de 2 giga și poate fi expandată cu card de 32 de giga de tip microSD. Ecranul e de tip LCD și are o rezoluție foarte bună de 480 pe 800 pixeli care poate reda 16 milioane culori. Tot la capitolul ecran trebuie menționată și diagonala acestuia care e de 3,7 inci. Pe partea de conectivitate și conexiuni are A GPS, GPRS clasa 10, bluetooth, wireless și jack pentru căști. Are o cameră de 5 megapixeli care are blitz integrat de tip LED și ce este foarte bine e faptul că poate filma HD. Bateria e una de 1500 mAh și ține 6-13 ore dacă vorbiți mult și 600-500 ore în stare de veghe. SAR-ul este de 0,39 W pe kilogram și referitor la acest telefon trebuie să știți că are radio FM și player multimedia.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran senzitiv, nu costă prea mult, are o diagonală mare, rezoluția e și ea mare, are Wi-Fi, procesor puternic, poate filma HD și are o mulțime de alte funcții utile.
Contra: nu are un sistem de operare popular și extensibil prin aplicații cum ar fi sistemul de operare Android.

Preţuri

819 lei este un preț aproximativ pentru acest telefon mobil. Este cel mai mic și bun preț din punctul meu de vedere. Samsung S7230 Wave este un telefon mobil care ar veni ca o alternativă la acest Samsung Wave 2.

Concluzie

Dacă vrei un telefon bun atunci un telefon mobil Samsung S8530 Wave 2 Grey (gri) ari fi ideal deoarece are o cameră performantă și un sistem de operare anonim, dar foarte bun. Nu are Android, dar la un telefon contează ce poți face cu el și nu ce OS are.

Te-ar mai putea interesa