Samsung S7230 Wave

Cel mai vândut model de telefon mobil Samsung este acest Samsung S7230 Wave Titan Grey. Acesta este cel mai ieftin telefon Samsung cu sistem de operare Bada. În momentul de faţă, acest telefon Samsung S7230 se află pe locul doi în topul celor mai vândute telefoane mobile datorită preţului accesibil de circa . Pentru un astfel de preţ, telefonul nu este dotat cu o tastatură Qwerty, nici nu este dual SIM şi nici nu are sistem de operare Android, ci are propriul soft numit Bada. O alternativă la acesta ar fi și Samsung S8530 Wave 2 care este un model ceva mai nou și mai capabil.

Poze

Pornit
În mână

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, ar fi preţul mic, S7230 Wave Titan Grey are un ecran generos de 3,2, mufă pentru căşti, slot pentru card de tip microSD până în 32GB. Cât despre comunicaţiile de date, are GPRS şi EDGE clasa 12, Wi-Fi, bluetooth versiunea 3 şi conectare PC prin microUSB-ul telefonului. Samsung S7230 are o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus şi blitz de tip LED, face poze la rezoluţii până în 2592 cu 1944 pixeli şi filmează la rezoluţii până în 320 cu 240 pixeli. Soft-ul include tehnologia prin care se poate detecta faţa persoanei fotografiate (Smile shooter sau detection), iar când aceasta zâmbeşte camera foto se declanşează automat.

Ca minusuri, rezoluţia ecranului este numai 240 cu 400 pixeli şi numai 256k culori, memoria internă este destul de săracă de 90MB (pentru mai multă memorie se poate cumpăara un card microSD), au fost alese aceste speficicaţiile pentru ca autonomia telefonului mobil să fie mai ridicată.

Un plus, ce am uitat să-l menţionez ar fi bateria de 1200mAh care are o autonomie impresionantă, de 20 de zile în stand-by şi circa 12 ore de convorbiri.

Alternativă ceva mai scumpă, dar mai bună

Nu puteam spune că sistemul de operare Bada este un minus pentru că multora nu folosesc telefonul decât pentru convorbiri. Mie, îmi plac mai mult telefoanele cu Android chiar dacă nu posed un astfel de smartphone. O alternativă ieftină la acesta, numai că are ceva mai bune specificaţii este LG Optimus One P500 care are un preţ undeva la .

Întins
Pachet

Acesta este cel mai vândut telefon mobil, pentru că are cel mai bune specificaţii tehnice, şi anume: ecran de 3,2 inci, reyolu’ie ecran de 320 cu 480 pixeli, sistem de operare Android 2.2, Wi-Fi, bluetooth, cameră de 3MP cu autofocus, care fotografiază la 2048 cu 1536 pixeli şi filmează la 640 cu 480 pixeli.

Concluzie

Acum, rămâne la alegerea dumneavoastră care telefon îşi merită banii, însă eu recomand LG-ul pentru că am un prieten care are un astfel de telefon şi este foarte mulţumit de el. Dacă nu doriţi să daţi aşa de mulţi bani pe un smartphone sau telefon mobil cu touchscreen atunci puteţi opta pentru Samsung S7230 Wave Titan Grey pentru că are un preţ modic.

Te-ar mai putea interesa