Samsung S6312 Galaxy Young, smartphone Dual SIM

Samsung S6312 Galaxy Young e un telefon mobil „inteligent” deoarece are sistem de operare Android și vine cu suport Dual SIM, de aceea se mai numește și Galaxy Young Duos. După cum bine știți există și o variantă Single SIM cu același nume și același caracteristici, doar codul și prețul său diferă – S6310. Pe scurt, e un smartphone cu ecran de 3.27 inci, 4GB, 768 MB RAM și Android 4.1. Deci e un model Low-End interesant deoarece ecran nu nici prea mare dar nici prea mic (suficient pentru un utilizator cu pretenții mici). Alternative la acesta pot fi modele de la Sony, Allview, Prestigio etc. Deci sunt destui producători care ar oferi telefoane interesante. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se observă că cele două Young-uri arată identic, doar că acesta are inscripția Duos în partea de jos a ecranului.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Samsung S6312 e destul de ușor comparativ cu telefoanele concurente – 112 grame. Poate fi folosit cu o singură mână fără nici o problemă. Acel ecran de 3.27 inci e unul TFT cu rezoluție decentă – 320 cu 480 pixeli. Vă recomand un card de memorie deoarece memorie utilizabilă nu e de 4GB deoarece sistemul de operare e instalat pe acea memorie (ca la oricare alt model). Suportă carduri destul de mari de tip microSD (vezi aici carduri compatibile). La capitolul multitasking oferă 768 MB RAM care e de ajuns.

Camera foto e una de 3.15MP deci puteți realiza poze decente pe parcursul zilei și din păcate nu oferă și una secundară. Acesta poate filma la rezoluție VGA și cu 24 fps. Versiunea sistemului de operare e una nouă – 4.1.2 Jelly Bean, doar Galaxy S4 are 4.2. Are un procesor suficient de bun pentru un telefon așa de mic – 1 GHz. E disponibil în aceleași culori ca și model Single SIM. Spre deosebire de modele anterior, autonomia e mai mică chiar dacă are 0 baterie similară de 1300 mAh – până la 6.5 ore de convorbiri și 250 ore în stand-by. E o autonomie normală pentru un smartphone DualSIM iar acesta e unul cu suport Stand-by și nu Active.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor de 1GHz, Android destul de nou, autonomie decentă pentru un telefon cu suport DualSIM,

Minusuri: e un model Dual SIM Stand-by.

Concluzie

Acest Samsung Galaxy Young S6312 e recomandarea mea pentru cei care vor un singur telefon și nu două. Astfel veți alege un telefon mai performant în același buget. Dacă vă place acest telefon, vă recomand să vizionați și clipul de jos cu acesta:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung S6312 Galaxy Young, smartphone Dual SIM”

Comentariile sunt închise.