Samsung S5830 Galaxy Ace Onyx Black

Un nou telefon în ofertă e acest telefon mobil Samsung S5830 Onyx Black cunoscut şi ca Galaxy Ace. Vine ca o alternativă mai capabilă la Samsung Galaxy Gio S5660. Mie îmi place foarte mult deoarece preţul e mic, adică are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Telefonul a fost anunţat în ianuarie 2011 şi a apărut în februarie, deci acest magazin s-a mişcat destul de repede şi-l au în ofertă.

Poze

După cum vedeţi e destul de subţire şi seamănă destul de mult cu un iPhone.

Din faţă

Aşa arată din faţă

Mufa de USB şi pentru căşti.

Desfăcut

Şi aşa arată cu bateria scoasă.

Specificaţii tehnice

Acest telefon inteligent are suport pentru reţelele 2G şi 3G, procesor de 800 megaherţi, este negru, iar sistemul de operare este Android versiunea 2.2. Are handsfree incorporat, iar greutatea este de 113 grame, deci e relativ mică.

Este memorie pot spune că are 158 mega memorie internă şi dă posibilitatea de conecta un card de 32 de giga de tip microSD. (Există unele variante care vin cu card de 2 giga în pachet.)

Ecranul este unul TFT şi senzitiv, iar rezoluţia lui este de 320 x 480 pixeli. Diagonala ecranului este undeva la 3,5 inci. Despre ecran aş mai putea adăuga că redă 16 milioane de culori (până la urmă este un telefon premium 😉 ) .

Pe partea de conectivitate stă foarte bine deoarece are GPRS, bluetooth versiunea 2.1, reţea fără fir (suportă inclusiv standardul n, este foarte important), are microUSB 2.0 şi port de mini jack de 3,5 milimetri.

Şi pe partea foto video Samsung S5830 stă bine deoarece are o cameră de 5 megapixeli, blitz LED şi filmează cu 15 cadre pe secundă (FPS).

Durata de convorbire este undeva la 11 ore cu 2G, 6 ore şi ceva la 3G, iar durata în regim de aşteptare este undeva la 640 ore pentru 2G şi 450 ore pentru 3G. Toate aceste cifre sunt posibile datorită bateriei de tip Litiu Ion care are o capacitate de 1350 mAh.

Samsung S5830 are radio FM cu RDS şi mai are media player mp3/mp4 care redă o multitudine de formate audio şi video.

Păreri pro şi contra

Minusuri ar fi faptul că nu ştie să filmeze HD (720p) la 30 cadre pe secundă, adică FPS. Iar plusurile ar fi faptul că are sistemul de oparare Andoiid, e ieftin, are ecran de 3,5 inci la o rezoluţie acceptabilă, camera este de 5 megapixeli şi pentru că arată ca un iPhone. 😉

Preţ

Samsung S5830 costă undeva la 890 lei şi estimez că va costa 1100 ca resigilat, poate şi mai puţin.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui telefon nou atunci acest telefon mobil Samsung S5830 Negru Galaxy Ace este ceea ce cauţi şi are şi un preţ accesibil.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung S5830 Galaxy Ace Onyx Black”

Comentariile sunt închise.