Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S5750 (Wave575)

Un telefon nou și ieftin este acest telefon mobil Samsung S5750 Wave575 black/gold care are un preț bun Vezi prețul special de azi. Este un telefon pentru persoanele care nu sunt cu fițe și vor un telefon ieftin și cu care să-și facă treaba. Sunt multe telefoane cu Android la acest preț, dar acest Samsung S5750 le pune capac la multe din ele deoarece îl recomandă prețul mic, suportul pentru video telefonie, camera de 3 megapixeli, sistemul de operare realizat de Samsung care e foarte reușit și suportul pentru wireless LAN care vă va face să plătiți mai puțin la abonamentul de mobil.

Poze

Pornit

Ceasul

Specificații tehnice

Samsung S5750 Wave575 este un telefon care poate funcționa în rețelele 2G și 3G. A fost anunțat prin luna octombrie 2010 și a fost lansat tot în aceeași lună. Greutatea este una mică, adică de fix 100 de grame. Ecranul lui Samsung S5750 este de tip TFT și poate reda 256 de mii de culori. Rezoluția acestui Samsung Wave575 este de 240 pe 400 pixeli și are o diagonală de 3,2 inch. Memoria internă a lui Samsung S5750 e de 100 mega, dar poate fi extinsă până la 16 giga prin intermediul unui card microSD. Pentru conectivitate are GPRS date, EDGE, 3G, bluetooth, micro USB și WLAN. Camera este de 3,2 megapixeli și zic că este una destul de bună. Nu are Android, dar are sistemul de operare Bada OS de la Samsung și pot spune că este destul de bun. Are radio FM, GPS, player multimedia și multe alte lucruri utile.

Păreri pro și contra

Pro: Samsung Wave575 e ieftin (are un preț de circa 729 lei), arată bine, are 3G, wireless LAN, cameră bună și bateria ține destul de mult.
Contra: nu are Android, deși are Bada OS care e un sistem de operare cu care îți faci treaba.

Concluzii

Dacă vrei un telefon ieftin cu care să-ți faci treaba atunci ar trebui să încerci un telefon mobil Samsung S5750 black/gold – Wave575 – deoarece are toate funcțiile întâlnite la telefoanele mobile moderne (3G, wireless etc) și are un preț accesibil.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Anton

  Eu am primit unul din Germania si il am mai demult si sunt mulumit de ce poate deoarece nu sunt prea interesat de tehnica asta de ultima generatie si de Android.

 • Naşul

  Este un telefon simplu pentru oameni simplii si cu mai putini bani, dar este bun… la vorbit.

 • Ady

  Eu am cumparat un Wave 575 si cred ca am luat cea mai mare teapa. Nu cu dispozitivul in sine, ci cu S.O. Bada si cu suportul celor de la Samsung Romania.
  – Samsung Kies vede telefonul dar nu ma mai pot conecta la Samsung Apps dupa ce Kies si-a facut update. Dupa ce am luat legatura telefonic cu Samsung Romania, mi s-a precizat ca pentru a se evita pe viitor ca unele aplicatii (indeosebi platite) downloadate prin Kies sa nu functioneze, au restrictionat accesul la site prin Kies, ramanand ca aplicatiile sa le downloadam doar direct pe telefon.
  – nu face update de firmware prin Kies, zice ca are ultima versiune (ha, ha, ha, telefonul are Bada 1.1), vedem noi Bada 2.0. la Sfintul Asteapta.
  – unele aplicatii existente pe Samsung Apps pe site nu se regasesc si atunci cand intru de pe telefon (deoarece nu se mai poate accesa Samsung Apps prin Kies)
  Personal nu recomand acest model de telefon, dara dupa cum am precizat, din pricina S.O. si suportului, care cel putin la acest model in momentul de fata lipsteste cu desavarsire.
  Cei care ati intentionat sa va achizitionati acest model, va recomand sa va orientati catre un model de telefon cu S.O. Android, cel putin pana Samsung ofera suport serios pentru Bada.
  Nu mai zic de navigatia preinstalata pe telefon: Route66, iar hartile pot fi achizitionate doar contra cost. Aici iar bifez un mare minus versus Google Android.
  Telefonul nu ruleaza fisiere WMV, AVI, PPS etc, asa ca degeaba mi-am luat trafic de internet daca nu pot vizualiza decat mailurile care contin text si poze.
  Mai sunt si altele…

 • dana

  cum pot schimba culorile la tel stie cineva?

Lasă un comentariu