Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S5690 Galaxy Xcover

Telefonul mobil Samsung S5690 Galaxy Xcover Black/Orange este unul dintre primele smartphone-uri sport și probabil cel mai performant de la ora actuală. Se pare nu nu a suferit modificări (de nume sau la specificații) de la lansarea sa pe piață. O alternativă mai performantă e Samsung I9003 Galaxy SL. Ar mai fi Xperia Active dar acela nu prea arată a telefon și de aceea Galaxy Xcover o să aibe un succes mare. Având în vedere că e vorba de un telefon sport, e foarte bine realizat adică izolat, pentru a fi ferit de abuzuri și pentru ca să nu pătrundă praf, apă sau mai știu eu ce. Chiar dacă nu are un design premium/elegant, e destul de funcțional, rezistent și ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Din față

Spatele

Câteva specificații tehnice

Ecranul e unul de 3.65 de inci care va reproduce 16 milioane de culori dar rezoluția acestuia este necunoscută (probabil va fi 320 cu 480 pixeli deoarece acesta este cea mai întâlnită). Dimensiunile și greutatea de 116 grame sunt ideale pentru a fi un gadget portabil. Are slot pentru card microSD până în 32 de giga, Wi-Fi, cameră de 3.2 MP, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, bluetooth 3.0 cu A2DP, GPRS, EDGE, 3G și o câteva aplicații utile. Pe partea de conectivitatea are micro USB 2.0 și mufă pentru căști de tip 3.5 mm. Deci are cam toate tehnologiile de comunicații necesare și pentru acasă vă recomand un router wireless.

Ca și caracteristici speciale Samsung S5690 o să aibe: procesor de 800 MHz de tip Marvell MG2, protecție Gorilla (rezistă la orice tip de abuz), interfață TouchWiz (e interfața producătorului), accelerometru, busolă digitală, multi-touch (acceptă gesturi), A-GPS, senzor de proximitate și trei butoane senzitive poziționate în parte de jos. Bineînțeles Samsung S5690 Galaxy Xcover va fi rezistent la apă și praf dar nu știu ce să zic despre căzături deoarece unele componente ale unui smartphone sunt destul de fragile și aici mă refer în special la ecran.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un telefon robust, are Android, ecran generos cu rezoluție foarte bună, vine de la un producător bun, posibilitate de mărire a memoriei interne (card)

Minusuri: având în vedere că are un procesor de 800 MHz, nu are suport flash. Având în vedere scopul său, nu cred că ar fi un dezavantaj.

Concluzie

Acest smartphone din segmentul sport e cel mai performant model la ora actuală și dacă vă place să navigați pe web, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Dacă vă plac specificațiile sale și funcționalitatea sa, acesta e cea mai bună alegere și deci veți face o alege excelentă.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alexandra Musat

    As avea cateva intrebari . Cum activez camera secundara ? Si la ce ajuta wifi-ul?

Lasă un comentariu