≡ Meniu

Samsung S5670 Galaxy Fit

Un nou telefon mobil de la Samsung ieftin și cu Android e acest telefon mobil Samsung S5670 Galaxy Fit de culoare Metallic Black. E foarte asemănător cu Samsung Galaxy Gio S5660 și de aceea e la fel de popular. Costă destul de puţin și îl recomandă prețul mic, prezența sistemului de operare Android 2.2, capabilitatea 3G, posibilitatea atașării de carduri microSD de 32 de giga, ecranu de aproximativ 3,3 inci și camera de 5 megapixeli. Despre acest telefon trebuie să știți că este unul care a fost anunțat în februarie 2011 și a apărut prin martie, deci este un „tel” nou. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →

Poze

În mână

E subțire

Specificații tehnice

Samsung S5670 Galaxy Fit este un telefon inteligent cu ecran senzitiv la atingere. Tastatura este una de tip standard, iar telefonul suportă rețeaua 3G și viteze de download de până la 7,2 Mbps. Procesorul este unul single core de 600 de megaherți, dar asta nu înseamnă că telefonul este unul lent ori că se blochează. Are instalat popularul sistem de operare Android versiunea 2.2, dar bănuiesc că este actualizabil la ultima versiune disponibilă. Este mic, ușor ți subțire deoarece cântărește doar 108 grame. Memoria internă e de 160 mega și poate fi extinsă cu un card de până la 2 de giga de tip microSD.

Ecranul este unul de 3,3 inci, fiind unul de tip TFT cu o rezoluție de 240 pe 320 pixeli. Conectivitatea este wireless, pe USB și pe bluetooth, deci vorbim de un telefon de ultimă generație care este „conectabil”. Din păcate are doar o cameră, deci cel care vă va suna nu va putea să vă vadă. Camera e de 5 megapixeli are zoom digital de 3x și auto white balance. Bateria lui Samsung S5670 este de 1350 mAh și bănuiesc că ține destul de mult. Trebuie să știți că are radio cu RSD și player multimedia care va reda muzică și clipuri video.

Păreri pro și contra

Pro: arată bine, este mic, prețul nu este așa de mare, are toate dotările (cameră de 5 megapixeli, wi-fi, bluetooth, suport pentru carduri de 32 de giga) și are instalat popularul sistem de operare Android. Contra: era destul de utilă o cameră secundară care să vină în ajutorul video telefoniei.

Alternative

Alternative la acest Samsung Galaxy Fit Metallic Black ar fi Samsung Galaxy Gio S5660, HTC Wildfire S sau LG P500 Optimus One.

Concluzii

Telefonul mobil Samsung S5670 Galaxy Fit Metallic Black arată bine și este un Galaxy de calitate la un preț accesibil și eu zic că ar trebui luat în considerare la achiziția unui nou telefon.

{ 101 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Moraru Bogdan

    fi atent telefon imi spune cand intru pe net ca sa acualizez android ca daca nu va inceta sa functioneze si imi da sa descarc un launcher si canf dau sal descarc zici ca disp nu e compatibil

Lasă un comentariu