Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S5620

Un telefon destul de ieftin și performant oferit de Samsung este acest telefon mobil Samsung S5620 Monte Black. Samsung S5620 are ecran generos de 3 inci, mufă de 3.5 mm pentru căști, destul de ușor, ecran cu touch, Wi-Fi ș.a. Vine în trei culori: Monte Black, Monte Dark Grey și Monte Pink. Deci are toate “ingredientele” pentru a fi o un posibil smartphone, dar din păcate nu este unul deoarece are sistem de operare oferit de Samsung și nu unul gen Android. Uitasem să precizez că S5620 arată pur și simplu bestial cu un design lucios și este și ușor, sub 100 de grame. Deci ce puteți să mai vreți de la un telefon? Nu cred că acest model S5620 Monte Black este oferit de vreun operator de telefonie, dar nu prea are rost să vă gândiți la un abonament costisitor deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Puteți să stocați destul de multe melodii, poze și jocuri pe acesta deoarece are un spațiu intern de stocare de 200 de mega care poate fi mărită doar printr-un card.

Poze

Pornit

Spatele

Specificaţii tehnice

Samsung S5620 are o greutate de 92 de grame. Ecranul TFT este unul tactil care reproduce 256k culori, are o rezoluți de 240 cu 400 pixeli și un ecran generos de3 inci. Ca și caracteristici speciale S5620 are accelerometru pentru rotirea automată a ecranului și care poate fi util în unele jocuri, mod silențios, TouchWiz UI 2.0 Plus, deblocare ecran de tip Smart unlock, funcție reportofon și radio FM.

Pe partea de multimedia Samsung S5620 are mufă 3.5 mm, verificare calitate, tehnologie DNSe (Digital Natural Sound Engine) iar software-ul acceptă mai toate formate audio. Memoria internă a telefonului este de 200 MB care poate fi upgradată printr-un card microSD de până la 32 de giga. Pe partea de porturi și comunicații are microUSB 2.0, GPRS și EDGE clasa 10, 3G, bluetooth 2.1 și Wi-Fi. Camera foto/video are un senzor de 3,15 MP care realizează fotografii la rezoluții de până la 2048 cu 1536 pixeli și filmează la calitate QVGA cu 15 frame-uri pe secundă. Are și o cameră secundară la calitate CIF care este mai mică decât 640 cu 480 pixeli.

Plusuri şi minsuri

Ca plusuri: autonomia bateriei este undeva la3 săptămână în stand-by și 9 ore de convorbiri (2G), design modern și elegant, ieftin, provine de la un producător cu renume, ecran mare cu o rezoluție bună, are Wi-Fi și mufă de 3.5 mm.

Ca minusuri: nu are un card inclus.

Concluzie

Acest mobil Samsung S5620 Monte Black este unul destul de bun dar dacă avea și Android chiar era o adevărată ocazie, dar și așa este una deoarece arată bine, are destule tehnologii mobile utile și este foarte ieftin pentru buzunarul oricui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu