Samsung S5610 Silver Metallic, telefon simplu

Telefonul mobil Samsung S5610 Silver Metallic (gri) cunoscut și ca Primo este unul care nu excelează pe partea de program sau estetică, dar excelează la capitolul autonomie, ușurință în utilizare și greutate redusă. Nu cred că îl putem compara cu Nokia X3-02 Refresh deoarece e peste la capitolul estetică și popularitatea brandului.

 Punctele forte ar fi suportul pentru 3G, lipsa ecranului senzitiv, memoria mare și camera destul de ok. Poate vă întrebați de ce e un plus lipsa ecranului touch. Păi multă lume urăște telefoanele de genul iPhone deoarece le e greu să le folosească și un astfel de celular sunt sigur că ar fi pe gustul lor.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci e sub pragul de 500 lei și astfel poate fi considerat un telefon ieftin. Poate unora un preț de 300-500 ron li se pare mare, dar pentru mine e cel mai bun preț de pe piață în momentul de față.

Poze

Arată bine
Muzică

Specificaţii tehnice

Samsung S5610 Primo Gray nu este un telefon inteligent și nici nu are ecran touch, dar tastatura standard îl va face ușor de folosit de către seniori. Un alt lucru plăcut e faptul că are o greutate mică de sub 100 grame, mai exact de 91 g și asta îl va face ușor de dus în buzunar.

Sistemul de operare nu e Android sau Windows mobil, ci Bada care e un sistem dezvoltat de cei de la Samsung. Deoarece nu se mai plătesc diferite licențe se pot face telefoane mai ieftine. Acest Bada a început să arate tot mai mult cu Androidul și multă lume e de părere că va înlocui OS-ul de la Google într-un viitor apropiat, dar rămâne de văzut.

Stă excelent la capitolul memorie deoarece are 100 mega memorie internă și i se poate atașa un card de maxim 32 de giga. E foarte util faptul că are suport pentru carduri deoarece cu camera de 5 megapixeli pozele ies destul de mari și astfel memoria internă se umple rapid.

Ecranul e cam mic la o diagonală de 2,4 inci, dar poate că rezoluția de 240 pe 320 pixeli vă va consola în vreun fel. Poate că faptul că prezintă multe porturi și conexiuni e un alt lucru util. Aceste porturi ar fi bluetooth, micro USB și jack pentru căști.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic, bateria ține mult.
Contra: ecranul e mic, nu are wi-fi.

Concluzie

S5610 Silver Metallic e un telefon clasic fără dotări care i-ar încurca pe cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia de vârf, dar are o bateria care ține mult și e ușor de folosit.

52 de comentarii la „Samsung S5610 Silver Metallic, telefon simplu”

  1. Salut stie cineva cum se seteaza soneriile din telefon si unde tr sa intru deci nu volumul ci soneriile Multumesc tr un rasp pe mail

Lasă un comentariu