Samsung S5369 Galaxy Y

Samsung S5369 Galaxy Y e un nou telefon care vine în trei culori (, și ) și e o alternativă la Samsung S5360 Galaxy Y. Samsung Galaxy Y S5369 e un smartphone pentru acele persoane care vor un telefon inteligent cu Android, dar nu au prea mulți bani. Nu costă prea mult și acest lucru se poate vedea din faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate vedea că nu arată foarte diferit de S5360 și putem spune că e chiar identic din punct de vedere vizual. Mie cel mai mult îmi place modelul negru, dar poate că o fată ar alege modelul alb ori pe cel roz. Fiind mic poate fi ținut bine în mână, iar ecranul e destul de clar deoarece are o diagonală de 3 inci.

Din lateral
Spatele

Specificaţii tehnice

Samsung Galaxy Y S5369 vine cu un procesor single core de 800 și ceva de megaherți care va rula decent sistemul de operare Android 2.3. Memoria internă a acestui telefon e de 160 giga, dar nu trebuie să vă faceți probleme cu privire la faptul că are memorie mică pentru că suportă carduri până la 32 de giga. Are o greutate mică de sub 100 grame și cred că o să vă încânte vestea că poate fi utilizat și ca GPS… dacă o să-i instalați hărțile aferente.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun care nu e deloc mare în opinia mea; garanția normal că poate fi mărită la 4 ani, dar eu cred că ajung 2 ani; vine cu un sistem de operare capabil care poate fi extins cu aplicații și jocuri; vine pe mai multe variante de culoare.
Contra: nimic, dar poate că era util un sistem de operare mai actualizat și aici mă refer la Android 4.

Concluzie

Dacă vrei un telefon cu Android de la Samsung atunci cred că acest model ar fi foarte bun. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere aproximativă despre aspectul telefonului. Utilizarea sa e simplă deoarece meniurile sistemului de operare sunt simpliste și manevrabile cu degetele. De menționat ar fi și faptul că poate fi utilizat cu succes pentru a naviga pe Internet deoarece vine cu un browser bun, iar accesul la Internet se poate face prin wireless.

Te-ar mai putea interesa