Samsung S5310 Galaxy Neo, smatphone accesibil cu Android 4.1

Când discutăm de un smartphone ieftin, cu siguranță e vorba de unul compact cu ecran mic dar decent, procesor Single Core și restul caracteristicilor sunt Low End. Samsung S5310 Galaxy Neo pare a fi o alegere bună deoarece e nou, are android 4.1, un ecran de 3 inci și autonomie decentă. E cunoscut și sub numele de Galaxy Pocket Neo, însă cred că actuala denumire e mai bună deoarece e scurtă și deci ușor de reținut. Nu au fost anunțate multe culori dar cu siguranță nu vom vedea doar acest model pe argintiu. Designul e plăcut și seamănă cu cel al altor modele lansate în ultimele luni. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din pozele de jos se vede cel mai bine cât de bine e construit și cam cum arată capacul de pe spate.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Samsung S5310 are un ecran TFT de 3 inci cu rezoluție de 240 cu 320 pixeli. Chiar dacă o rezoluție mai mare era binevenită, la un așa preț nu prea sunt multe telefoane cu ecrane mai bune. Chiar dacă unele telefoane nu oferă un spațiu intern mare, se poate alege un card de memorie. În acest caz, telefonul suportă un card de maxim 32GB dar nici nu cred că ați opta pentru unul mai mare de 8GB.

Memoria internă a acestui model e de 4GB, iar cea RAM e de 512MB. Are toate tehnologiile de comunicații necesare. Camera foto e una de 2MP fără blitz și nu e însoțit de una frontală. Are un procesor de 850 MHz dar care are un singur nucleu, deci nu e ideal pentru jocuri. Sistemul de operare Android JB versiunea 4.1.2 oferă o fluiditate mai bună și browser HTML5.

Alte dotări ale sale sunt: accelerometrul, senzorul de proximitate și busola digitală. E dotat cu GPS, java, player media, servicii Google etc. Bateria de 1200 mAh oferă o autonomie bună și autonomia ține de setări ori aplicațiile pornite.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, Android JB (oferă un plus de fluiditate), procesor bun (având în vedere că e un smartphone Low-End), design atrăgător, ecran de 3 inci (decent pentru jocuri și navigare web) și altele.

Minusuri: camera nu are blitz și memoria internă poate e cam mică.

Concluzie

Acest Samsung Galaxy Neo e un telefon mobil ce l-aș recomanda fără ezitare dacă persoana respectivă nu dorește ceva scump ci un model care poate fi luat fără probleme la liber. Să sperăm că vor fi și alte culori pe viitor pentru acesta.

Lasă un comentariu