Samsung S5302 Galaxy Pocket Duos

Sunt sigur că ai auzit de , iar Samsung S5302 Galaxy Pocket Duos vine ca o alternativă dual SIM care are un preț foarte mic. Astfel, are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar acesta e unul de plecare deoarece în funcție de culoare costă mai mult ori mai puțin. Mie îmi place foarte mult atât prin prisma prețului mic cât și a aspectului. Funcționalitatea e și ea de nota 10 deoarece vine cu un sistem de operare foarte bun numit Android 2.3 care suportă numeroase aplicații și jocuri.

Poze

Modelul Duos e destul de asemănător cu , doar că scrie Duos sub ecran. Din câte se poate remarca e un telefon simplu numai bun pentru o domnișoară ori cineva care vrea un telefon mic care să încapă în buzunar. Se poate vedea că e o foarte bună alternativă la acele cărămizi cu ecran de 4 ori 5 inci.

Telefonul pe alb
Meniul

Specificaţii tehnice

E un smartphone, dar nu cred că se poate insista prea mult pe caracteristicile sale deoarece nu sunt de top. Ecranul e unul de 2,8 inci numai bun pentru jocuri simple. Rezoluția de 320 pe 240 pixeli e excelentă pentru vizionarea pozelor, iar facilitatea dual SIM e cireașa de pe tort deoarece telefonul ține acum locul la două telefoane.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție e unul foarte mic; e realizat de un brand foarte apreciat și în care eu am deplină încredere; sistemul de operare e unul de top și punctul forte e extensibilitatea cu programe și jocuri; are o greutate mică de puțin peste 100 grame; portabilitatea e ridicată datorită greutății mici, dar și a bateriei care ține mult.
Contra: poate că pentru unii e prea mic.

Concluzie

Un telefon foarte bun pentru tineri ori bătrâni, iar mărimea o să vă ajute să-l puteți pune în orice buzunar. Poate că unii ar zice că ecranul e mic, însă mie mi se pare potrivit. Pasionații de muzică de la radio ori din colecția personală o să aibă și ei un motiv în plus pentru a lua acest telefon deoarece are un player extrem de bun care poate reda multe tipuri de fișiere media.
Pentru a vă dace mai bine o părere despre cum se prezintă telefonul și despre conținutul aproximativ al pachetului vă invit să urmăriți preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung S5302 Galaxy Pocket Duos”

  1. Am un respect imens pentru Samsung deoarece in 2 ani au ajuns in topul producatorilor de telefoane mobile. Pacat de Nokia ca a ajuns codasa. Sa revin la telefon. Am avut ocazia sa-l butonez si fata de modelul de baza nu difera cu mare lucru. Calitatea materialelor din care e facut e superioara iar butonarea e simplista. Deci nici o bunicuta nu ar trebui sa aiba probleme cu el.

Comentariile sunt închise.