Samsung S5301 Galaxy Pocket, cu Android 4.0 ICS

Samsung S5301 Galaxy Pocket e un telefon mobil compact cu Android. Spre deosebire de predecesorul (S5300) oferă Android 4.0, autonomie îmbunătățită, memorie internă de 4GB și WiFi Direct. Trebuie luat în considerat având în vedere că prețul e destul de apropiat de cel al predecesorului. Există și o variantă Dual SIM, doar că acesta e varianta Single SIM iar pe moment acest S5301 e disponibil doar pe negru. Se vehiculează și un model pe alb care poate fi luat deasemenea în considerare. Nu sunt multe modele care pot concura cu acesta în special că multe oferă doar Android 2.3 și nu 4 (ICS sau JB). Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am postat aceleași poze deoarece designul e relativ același, se poate observa și în clipul de la final.

În mână
În mână
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

E un smartphone cu ecran de 2.8 inci, iar rezoluția sa e una corespuzătoare – 240 cu 320 pixeli. E unul multi-touch care deci acceptă gesturi. Procesorul său de 850 MHz pare satisfăcător având în vedere cât de bine se mișcă cu acel ecran. Nu văd rostul unui procesor mai bun deoarece și așa nu veți putea rada jocuri 3D mai sofisticate.

Se pare că e o alegere bună pentru cei care vor un telefon cu software mai noi și nu cu Gingerbread. Trebuie specificat că memoria utilizabilă nu e de 4GB deoarece sistemul de operare e instalat pe aceasta. De aceea un card microSD de 8GB ar fi satisfăcător chiar și pentru cei care vor să asculte muzică pe el. Ca și tehnologii wireless are: bluetooth, GPRS și 3G. În modul 2G autonomia e considerabil mai mare. Astfel că bateria sa de 1200 mAh oferă cam 15 ore de convorbiri și 570 ore în stand-by.

Camera foto de 2MP nu e ideală pentru a realiza poze, însă e decentă pentru cei cu pretenții mici. E dotat cu accelerometru și cu funcție WiFi Direct.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o autonomie generoasă, sistem de operare Android 4.0, preț atractiv, funcție Wi-Fi Direct și altele.

Minusuri: nu are o cameră foto prea grozavă și ecran cam mic pentru navigare web.

Concluzie

Acest Samsung S5301 Galaxy Pocket e o alegere bună având în vedere că nu veți da bani în plus pentru acele îmbunătățiri software care influențează funcționalitatea și eficiența bateriei. În partea de jos am pus un clip cu un asemenea model:

Lasă un comentariu