Samsung s5230 Noble Black

Acest telefon mobil Samsung s5230 Noble Black e un telefon ieftin şi bun de la Samsung. Are un pret bun Vezi prețul special de azi », ca resigilat sau nou. Este un telefon mobil ce se adresează oricărei categorii de persoane, deoarece acesta vine în şapte culori (Noble Black, Snow White, Star Pink, s5230 Metallic Silver, Red LA FLEUR, S5230 Hello Kitty, Star Silver), şi poate fi un cadou perfect pentru un copil mic (cel roz, alb şi Hello Kitty) şi nu numai. Păcat că nu are GPS, tastatură Qwerty şi 3G. Favoritul meu este cel pe negru (Noble Black) motiv pentru care am ales poze cu acesta nu cu cele Snow White (alb), Star Pink (roz), Metallic Silver (argintiu metalizat), Red LA FLEUR (roşu), Hello Kitty sau Star Silver (argintiu).

Poze

Pornit
Prezentat

Specificaţiile tehnice

Sunt simplificate, cum ar fi cameră de 3,2 megapixeli, ecran de 3 inci de tip TFT de 240 cu 400 pixeli şi cu număr de 262k culori. Sistemul de operare este Bada.

Din păcate nu are Android, 3G, Wi-Fi şi nu este dual sim, dar are suport USB 2.0, bluetooth, radio FM şi o greutate foarte mică de sub 100 de grame. Mai exact cântăreşte undeva la 90 de grame. Are handsfree incorporat, memorie internă de 50 MB, iar pentru mai mai multă memorie poţi cumpăra un card de memorie microSD deoarece suportă până în 8 giga.

Autonomia bateriei de 1000 mAh este undeva la 15 zile în stand-by şi 8 ore de convorbiri.

Minusuri şi plusuri

Minusuri ar fi faptul că după unii clienţi nu poate fi folosit pe Cosmote, parte din spate se zgârie uşor, iar sistemul de operare nu permite rularea de jocuri java direct de pe card, dar cu un update cred că se poate soluţiona această problemă.

Plusuri ar fi faptul că are accelometru, bateria ţine destul de mult, are mai multe desktopuri, widgets gen windows Vista sau 7 şi altele. Vine şi în alte culori interesante (Snow White, Star Pink, Metallic Silver, Red LA FLEUR, Hello Kitty, Star Silver).

Concluzie

Îi dau 4,5 stele din 5 acestui telefon mob Samsung s5230 fie el Noble Black, Snow White, Star Pink, Metallic Silver, Red LA FLEUR, Hello Kitty sau Star Silver, datorită preţului mic şi datorită plusurilor şi minusurilor de mai sus.

Te-ar mai putea interesa