Samsung S5230 Metallic Silver

Un telefon ieftin de la Samsung este acest telefon mobil Samsung S5230 Metallic Silver care ste unul elegant şi mic. Are un pret bun Vezi prețul special de azi →, iar telefonul acesta se poate adresa unei categorii mai mare de persoane deoarece vine într-o multitudine de culori (s5230 Noble Black, Snow White (Albă ca Zăpada 😀 ), Star Pink, Metallic Silver, Red LA FLEUR, Hello Kitty, Star Silver).

Toate au aceleaşi specificaţii, numai culoarea diferă la ele. După cum vedeţi este un smartphone deoarece vine cu ecran cu touch, fără tastatură QWERTY, ci una virtuală. Acest model Metallic Silver (argintiu metalizat) este unul destul de reuşit, dar parcă tot aş merge pe unul Noble Black, iar dacă vreţi să faceţi un cadou unei persoane iubite un astfel de model ar fi ideal indiferent ce culoare aţi alege: Snow White (alb), Star Pink (roz), Noble Black (negru), Red LA FLEUR (roşu), Hello Kitty sau Star Silver (argintiu).

Poze

Prezentat
În mână

Specificaţiile tehnice

Deci după cum am precizat anterior Samsung S5230 este un smartphone, nu unul cu suport Dual SIM. NU vine cu GPS sau cameră secundară. Poate fi un gadget pe care să vă puteţi juca o multitudine de jocuri deoarece are un ecran generos de 3 inci la o rezoluţie de 240 cu 400 pixeli. Acesta reproduce 262k culori şi este unul de tip TFT. Memoria internă este de 50 MB şi poate fi mărită prin achiziţia unui card MicroSD. Samsung S5230 este un model destl de uşor, cântărind undeva la 90 de grame.

Pe partea de comunicaţii S5230 are GPRS şi EDGE clasa 12, bluetooth v1.2 şi USB 2.0. Camera foto/video are un senzor de 3,25 MP, care are o rezoluţie foto de 2048 cu 1536 pixeli şi rezoluţie video de 320 cu 240 pixeli. Autonomia de funcţionare a bateriei de 1000 mAh este undeva la 10 ore de convorbiri şi peste două săptămâni în stand-by sau regim aşteptare.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: ieftin, design elegant, poţi alege dintr-o multitudine de culori (Noble Black, Snow White, Star Pink, Metallic Silver, Red LA FLEUR, Hello Kitty, Star Silver), cameră foto cu detectarea zâmbetului, memoria poate fi upgradată la un cost redus, are funcţia smart unlock.

Ca minusuri: S5230 Metallic Silver nu are Wi-Fi, rezoluţia ecranului putea fi mai mare la o asemenea diagonală, camera foto nu are autofocus.

Concluzie

Acest telefon mobil Samsung S5230 Metallic Silver ar putea fi cea mai inteligentă alegere dacă nu doreşti un telefon foarte sofisticat şi poţi chiar alege culoarea ta favorită pentru acesta. Un alt motiv pentru achiziția acestui Samsung ar fi bateria care ține destul de mult în opinia mea.

2 comentarii la „Samsung S5230 Metallic Silver”

  1. L-am luat acum 3 luni si este un telefon foarte performant si bateria tine mult. Nu are Android si alte minuni, dar este rezistent si se aude bine cand vorbesc cu cineva.

  2. Eu nu aș zice că e performant, dar e ieftin și bateria ține destul de mult. Autonomia este datorată și faptului că nu ai ce face cu el înafară de vorbit la el. 😉
    Nu prea contează sistemul de operare al telefonului ci ce poți face cu telefonul.

Lasă un comentariu