Samsung S5230 Hello Kitty (roz)

Acest telefon mobil Samsung S5230 Hello Kitty e un telefon de fete care costă puțin deoarece are un pret bun Vezi prețul special de azi ». Este unul dintre cele mai vândute telefoane deoarece arată bine, e un telefon roz, es mic şi uşor şi are ecran touch. Alternative la acest telefon ar fi s5230 Noble Black şi S5230 Metallic Silver.

S5230 e un telefon relativ nou cu un design plăcut la vedere şi cu interfaţă touch. Foarte interesante sunt şi widgeturile care sunt destul de intuitive. Telefonul are funcţii multimedia avansate şi prin acesta puteţi avea parte de divertisment wireless avansat (nu are wi-fi). Toate la o simplă atingere…
Ecranul este unul de 3 inci deci este destul de mare, iar funcţia senzitivă poate fi folosită cu uşurinţă. Ecranul nu e numai mare, ci are şi o rezluţie destul de bună. Camera foto edestul de bună deoarece are un senzor de 3,2 megapixeli. Puteţi fi conectaţi tot timpul la Internet cu acest telefon deoarece are GPRS.

Poze

Cutia
Poză

Specificaţii tehnice

Samsung S5230 Hello Kitty nu e un smartphone, dar are ecran touchscreen şi vine cu o tastatură standard. Din păcate nu are 3G, ci doar 2G, dar tot vă puteţi conecta la Internet prin GPRS. Nu are nici funcţie dual SIM, dar greutatea e una sub 100 de grame, mai exact 92 grame. Culoarea telefonului este roz, deci va fi un telefon roz foarte apreciat de fete.
Sistemul de operare nu e unul care să mă impresioneze cum ar fi iOS sau Android, ci este unul făcut de Samsung, dar cred că îşi face treaba cum trebuie.
Memoria internă este de 50 de mega şi dacă vreţi mai mult atunci trebuie să ştiţi că puteţi să-i puneţi un card microSD de până la 8 giga.
Ecranul e unul de 3 inci şi are o rezoluţie de 240 pe 400 pixeli, iar numărul culorilor e de 262 de mii. Camera foto are 3,2 megapixeli şi poate face poze de 2048 pe 1536 pixeli.
Bateria acestui telefon roz ţine destul de mult, adică undeva la 10 ore dacă vorbeşti mult. Alte funcţii interesante sunt radio-ul FM şi funcţia de media player care poate reda o multitudine de formate inclusiv MPEG4. Pentru cei care vor să-şi instaleze jocuri pe el trebuie să ştiţi că suportă doar jocuri java.

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin, arată bine (în ochi fetelor), are radio, media player, widgeturi şi ecran senzitiv. Contra: (la aceşti bani nu prea poţi avea pretenţii) ar fi fost interesant dacă avea 3G (pentru Internet mai rapid) şi un sistem de operare mai bun (Android).

Concluzie

Telefonul mob Samsung S5230 Hello Kitty e unul destul de bun şi ieftin, şi cred că-şiva face bine treaba.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Samsung S5230 Hello Kitty (roz)”

  1. La adresa unui telefon ”nu prea am de comentet”1.Imi plac telefoanele cu taci 2.Mai ales de culoarea ”’roz”’!!!

Comentariile sunt închise.