Samsung S3850 Corby 2

Actualizare: Telefonul mobil Samsung S3850 Corby 2 (White) a fost lansat și în România și are un preț de plecare de 359 lei. O alternativă mai ieftină ar fi un Samsung S3370 Corby 3G sau un Samsung C3750.

Se zvoneşte că Samsung pregăteşte lansarea în primul trimestru a acestui an (aprilie) a noului telefon mobil Corby şi anume Samsung S3850 Corby 2 white. Va arăta ceva mai bine decât S3650 datorită ecranului ceva mai generos, 3,2 inci (modelul mai vechi a avut 2,8 inci), motiv pentru care va fi puţin mai scump.

Ce nu mi-a plăcut la el a fost rezoluţia foarte mică a ecranului de 240 cu 320 pixeli şi numărul redus de culori (la fel ca a predecesorului său). Nu se ştie încă ce memorie internă ca avea, dar cu siguranţă va fi de cel puţin 50 de MB. Acest smartphone va suporta carduri de până la 32 de GB.

Ca noutăţi, acesta va avea Wi-Fi, va fi în două culori interesante (galben şi negru), iar cât despre autonomia acestuia nu se ştie nimic cert.

Nu cred că va avea Android, şi de aceea aş putea spune că va fi un telefon mobil cu preţul sub 1000 de lei, poate şi mai puţin, va fi un smartphone ce şi-l poate permite oricine. Cu mai multe detalii despre preţ, sistem de operare şi cum arată Samsung S3850 Corby II, voi reveni la data lansării acestuia la eMAG.

Poze

În mână
Ce conține pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Samsung S3850 Corby 2 este un telefon cu ecran senzitiv și tastatură standard. Din păcate suportă doar rețeaua 2G și nu și cea 3G. Greutatea este una mică, adică cântărește undeva la 102 grame, iar culoarea este albă. Din păcate, nu are sistemul de operare Android, ci cred că are Bada OS care este un sistem de operare dezvoltat de Samsung.
Memoria internă a lui Corby 2 este de 26 de mega și suportă carduri microSD de până la 16 giga.
Pe partea de afișaj stă destul de bine în sensul că are un ecran TFT de 3,2 inci cu o rezoluție de 240 pe 320 de pixeli.
Pentru conectivitate are GPRS clasa 12 și tehnologie bluetooth versiunea 3, wireless b/g/n, micro USB și jack pentru căști.
Camera foto este una de 2 megapixeli și face poze cu o rezoluție de până la 1600 pe 1200 pixeli.
Bateria ține destul de mult, adică până la 9 ore dacă vorbești mai mult.
Are radio FM stereo cu Rds, suportă jocuri Java Midp 2, are player mp3/mp4 și jocuri incluse în pachet.

Păreri pro și contra

Pro achiziția lui Samsung S3850 ar fi prețul foarte mic, conectivitatea wi-fi, meniurile intuitive și calitatea Samsung.
Contra achiziției ar putea fi faptul că are o cameră de doar 2 megapixeli, dar la 400 lei ce să vrei mai mult?

Concluzie

Acest telefon mobil Samsung S3850 Corby 2 white este unul ieftin și de calitate și va fi apreciat de cei care vor un telefon ieftin și capabil de conectivitate wireless.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung S3850 Corby 2”

  1. Mi l-am luat saptamana trecuta si pot spune ca este super ieftin si stie multe pentru pretul extrem de mic.

Comentariile sunt închise.