Samsung S3770 Champ 3.5G

Acest telefon mobil Samsung S3770 Champ 3.5G Black vine ca alternativă la C3330 Champ 2 și C3300, despre care am scris că nu vin cu Wi-Fi și deci nu sunt ideale pentru navigare web. Acesta nu e un model așa de nou pe cât credeți și spun asta pentru că a fost anunțat cu câteva luni în urmă. Ei bine Samsung S3770 vine în ajutorul celor care vor să beneficieze de un internet rapid prin 3G sau gratuit prin Wi-Fi (802.11 b/g/n). Spre deosebire de modelul C3330, acesta aduce doar câteva îmbunătățiri dar care nu-i afectează tare mult prețul. Aceste modificări le găsim la comunicații după cum am precizat anterior, la ecran și la autonomia acumulatorului. Ecranul e ceva mai mare – 2.8 inci – dar la o rezoluție identică. Upgrade-ul care l-a suferit acest Champ la partea de comunicații se pare că a afectat mult autonomia, că altfel nu-mi explic cu de are o autonomie de șase ore de convorbiri și 350 ore în stand-by. Iar în rest e cam același, dar am uitat să specific că acesta arată mult mai bine atât din față cât și din spate. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Stins
Spatele

Specificații tehnice

Deci un asemenea gadget poate să devine unul foarte popular datorită funcționalității și prețului atractiv. În nici un caz nu se poate compara cu un smartphone datorită specificațiilor tehnice. Se adresează celor care doresc să facă navigheze pe internet (puteți să folosiți și în mod peisaj datorită accelerometrului) dar în nici un caz nu se adresează celor care doresc un înlocuitor pentru aparatul foto digital. Spun asta deoarece are o cameră modestă de 2 megapixel. Pe partea de comunicații vine cu GPRS, EDGE, 3G, WLAN și bluetooth 3.0. E un gadget ce cântărește doar 80 de grame. S3770 Champ 3.5G Black vine echipat cu un ecran de 2.8 inci tactil TFT care reproduce 256k culori și care suportă o rezoluție maximă de 240 cu 320 pixeli.

Pe partea de multimedia Samsung S3770 are mufă 3.5 mm, difuzor, cameră de 2 MP și slot pentru card de maxim 16GB. Vă recomand un card de cel puțin 2GB având în vedere că memoria internă a acestor telefoane e foarte mică – 30MB. Oferă utilizatorului conectivitate microUSB 2.0 pentru transferul de date. Dacă vă gândiți să activați vreo opțiune de internet, trebuie să știți că S3770 are browser HTML dar și unul WAP 2.0. Nu cred că acesta va fi disponibil și în alte culori dar și așa pe negru cred că arată cel mai bine.

Alte caracterisitici ale acestui telefon sunt: accelerometrul, radioul FM cu RDS, integrare a platformelor de socializare, interfața TouchWiz Lite UI dar mai sunt și altele. Samsung S3770 Champ folosește același acumulator ca și predecesoarele sale – 1000 mAh, numai că la acesta nu e așa de mare. Dar aceasta e cu siguranță suficient de mare pentru a socializa câteva ore pe o anumită platformă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, ieftin, ideal pentru navigare, rigid, e oferit de un producător bun, mufă jack (puteți conecta multe tipuri de căști) și are interfața TouchWiz Lite UI.

Minusuri: se putea opta pentru o baterie mai mare.

Concluzie

Sper că v-am recomandat un telefon bun și ieftin care poate fi achiziționat lejer fără a încheia un abonament la cine știe ce operator mobil.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung S3770 Champ 3.5G”

  1. Nasule, telefonul e fain de tot pentru cei mai putin pretentiosi. Singura chestie care lasa de dorit e camera foto ( de numai 2 MP ) In ceea ce priveste bateria, vreau sa-ti spun ca pe mine ( in reteaua 3G RDS) ma tine cam o saptamana ( vorbit fara restrictii) Probabil ca in 2G duce si mai mult.

Comentariile sunt închise.