Samsung S3572 Chat

Samsung S3572 Chat e un nou telefon mobil cu capabilitate dual SIM. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon argintiu cu ecran măricel de 2.4 inci, suport radio și suport pentru card de maxim 16GB. Mai mult de atât, are tastatură completă așa încât să-l folosiți pentru chat/IM. E tot un model 357 precum S3570, dar că e mai nou și are acel logo Duos sub ecran.

Aspect

E un model gri cu ecran măricel de 2.4 inci care are o rezoluție de 320 pe 240 pixeli. Faptul că are o tastatură completă facilitează introducerea rapidă a mesajelor și folosirea lui eficientă pe diferite rețele de socializare. Nu e deloc mare și nici greu deoarece are o greutate de circa 95 grame.

Telefonul
Telefonul

Caracteristici tehnice

Vine cu un sistem de operare propriu de al Samsung (probabil că e vorba despre Bada OS) și de aceea nu poate fi considerat ca fiind un smartphone, în ciuda faptului că suportă jocuri și aplicații java. Suportând două cartele normale e un telefon foarte bun pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care până acum aveau două telefoane. Cât despre autonomie, trebuie știut că bateria sa ține mult… în stand by are undeva la 400 de ore.

Păreri pro şi contra

Pro: e Dual SIM; prețul nu e deloc mare; arată foarte bine; e ușor de utilizat deoarece are meniuri realizate într-un mod intuitiv; camera foto e una decentă deoarece are 2 megapixeli și asta înseamnă că pozele vor ieși destul de clare; playerul integrat e unul foarte capabil, putând reda o multitudine de formate video și audio, iar din această cauză o să puteți folosi telefonul și pe post de mp3 player.
Contra: aspectul nu e chiar așa de unic deoarece seamănă foarte mult cu Samsung Chat 357 S3570.

Concluzie

Dacă stai mult pe Facebook sau trimiți multe mesaje atunci un astfel de model ar fi pentru tine. Nu doar că te scutește de purtarea mai multor telefoane, ci e realizat de un brand de top care se pricepe la telefoane. Arată precum modelul din clipul de alături doar că e gri, iar despre utilizare (cum am scris mai sus) e foarte ușor de manevrat. Din această cauză cred că e un cadou foarte bun și pentru persoanele care nu prea au nicio treabă cu tehnologia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung S3572 Chat”

Comentariile sunt închise.