Samsung S3570 Chat 357

Samsung S3570 Chat 357 e un nou telefon mobil de la Samsung care mai e cunoscut și sub numele de Samsung Ch@t 357. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are tastatură completă, suportă pentru carduri MicroSD, o greutate mică și un player integrat capabil. Dacă ar fi să vă recomand o alternativă atunci cred că Samsung C3222 Chat ar fi o variantă bună, dar cu Dual SIM.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest telefon. De poate vedea că ecranul are o dimensiune medie, fiind de 2,4 inci. Piesa de rezistență a acestui celular nu e ecranul, ci tastatura și asta deoarece e una Qwerty, adică completă. Astfel, o să puteți scrie rapid mesaje instante sau SMS-uri.

Cutia
Cutia
Telefonul
Telefonul

Specificaţii tehnice

S3570 e un telefon modern pentru cei care nu sunt în căutarea unei soluții inteligente, adică a unui smartphone. Trebuie recunoscut că telefoanele cu touchscreen sunt foarte greu de folosit de unii și de aceea cred că acest model e numai bun. Nu are suport 3G și nici Dual Sim, însă multă lume nici nu are nevoie de aceste facilități.
Sistemul de operare mai mult ca sigur că e un Bada OS, dar nu bag mâna în foc. Iar, acest OS e capabil de a reda o multitudine de tipuri de fișiere media și din această cauză o să puteți să-l folosiți și pe post de mp3 player.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu o garanție standard mare de 2 ani care poate fi mărită cu unul sau doi ani; vine cu porturi/conexiuni utile cum ar fi bluetooth, wireless și USB; are o cameră principală cu mulți megapixeli, adică 2, care e capabilă să filmeze la calitate VGA.
Contra: ecranul nu e chiar așa de mare, dar nici mic nu e.

Concluzie

Chiar dacă la prima vedere nu pare, acest Samsung Chat 357 pe Ceramic White e un telefon modern pentru acele persoane care nu vor un telefon cu ecran senzitiv. E foarte ușor de folosit pentru scrierea diferitelor texte, iar aspectul e de nota 10… ceea ce se poate vedea și din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung S3570 Chat 357”

  1. As avea o intrebare. Aplicatia Youtube merge pentru ca vreau sa aleg intre Asha 302 si acesta ca este mai ieftin. Dar vreau sa stiu daca aplicatia functioneaza.

  2. salutare am si eu multe pareri contra pentru telefon 🙂 nu are aplicatii da eroare java nu stiu din ce cauza nu exista theme pentru el si merge sacadat tastatura inghesuita

  3. Unele video de pe youtube, functioneaza. Eu am o problema! Daca cineva cunoaste, si ma poate ajuta va rog spuneti-mi cum as putea sa fac sa citesc pdf-uri pe telefon? Cand apas in Google sa deschid un PDF imi cere sa il descarc iar dupa ce l-am descarcat incerc sa-l dechid intelefon din locul unde a fost descarcat si nu ma lasa spunandu-mi urmatorull mesaj „Tip fișier neacceptat”. Stie cineva cum as putea rezolva problema? 🙂 Multumesc anticipat!

  4. Este un telefon super telefon dinacesta am si eu doar ca are o problema cu youtube se aude dar nu se vede videoclipul

Comentariile sunt închise.