≡ Meniu

Samsung S3570 Chat 357

Samsung S3570 Chat 357 e un nou telefon mobil de la Samsung care mai e cunoscut și sub numele de Samsung Ch@t 357. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în condițiile în care are tastatură completă, suportă pentru carduri MicroSD, o greutate mică și un player integrat capabil. Dacă ar fi să vă recomand o alternativă atunci cred că Samsung C3222 Chat ar fi o variantă bună, dar cu Dual SIM.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest telefon. De poate vedea că ecranul are o dimensiune medie, fiind de 2,4 inci. Piesa de rezistență a acestui celular nu e ecranul, ci tastatura și asta deoarece e una Qwerty, adică completă. Astfel, o să puteți scrie rapid mesaje instante sau SMS-uri.

Cutia

Cutia

Telefonul

Telefonul

Specificaţii tehnice

S3570 e un telefon modern pentru cei care nu sunt în căutarea unei soluții inteligente, adică a unui smartphone. Trebuie recunoscut că telefoanele cu touchscreen sunt foarte greu de folosit de unii și de aceea cred că acest model e numai bun. Nu are suport 3G și nici Dual Sim, însă multă lume nici nu are nevoie de aceste facilități.
Sistemul de operare mai mult ca sigur că e un Bada OS, dar nu bag mâna în foc. Iar, acest OS e capabil de a reda o multitudine de tipuri de fișiere media și din această cauză o să puteți să-l folosiți și pe post de mp3 player.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu o garanție standard mare de 2 ani care poate fi mărită cu unul sau doi ani; vine cu porturi/conexiuni utile cum ar fi bluetooth, wireless și USB; are o cameră principală cu mulți megapixeli, adică 2, care e capabilă să filmeze la calitate VGA.
Contra: ecranul nu e chiar așa de mare, dar nici mic nu e.

Concluzie

Chiar dacă la prima vedere nu pare, acest Samsung Chat 357 pe Ceramic White e un telefon modern pentru acele persoane care nu vor un telefon cu ecran senzitiv. E foarte ușor de folosit pentru scrierea diferitelor texte, iar aspectul e de nota 10… ceea ce se poate vedea și din preview-ul de alături.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Lari

  Pentru un telefon de 300 de lei e foarte bun si il recomand celora care vor sa comunice eficeint.

 • Matei

  As avea o intrebare. Aplicatia Youtube merge pentru ca vreau sa aleg intre Asha 302 si acesta ca este mai ieftin. Dar vreau sa stiu daca aplicatia functioneaza.

 • dan

  salutare am si eu multe pareri contra pentru telefon 🙂 nu are aplicatii da eroare java nu stiu din ce cauza nu exista theme pentru el si merge sacadat tastatura inghesuita

 • David

  Unele video de pe youtube, functioneaza. Eu am o problema! Daca cineva cunoaste, si ma poate ajuta va rog spuneti-mi cum as putea sa fac sa citesc pdf-uri pe telefon? Cand apas in Google sa deschid un PDF imi cere sa il descarc iar dupa ce l-am descarcat incerc sa-l dechid intelefon din locul unde a fost descarcat si nu ma lasa spunandu-mi urmatorull mesaj „Tip fișier neacceptat”. Stie cineva cum as putea rezolva problema? 🙂 Multumesc anticipat!

 • Catalin

  Este un telefon super telefon dinacesta am si eu doar ca are o problema cu youtube se aude dar nu se vede videoclipul

Lasă un comentariu