Samsung S3370 Corby 3G

Acest telefon mobil Samsung S3370 Corby 3G Silver vine ca o alternativă la Samsung S3850 Corby II. Punctele lui forte sunt prețul extrem de mic (250 le), autonomia destul de mare, ecranul senzitiv și faptul că are 3G (video telefonie).
Dacă vă interesează să-l cumpărați… în acest moment telefonul nu este disponibil în stoc și poate fi cumpărat decât la comandă.
Bine ati venit în era de microblogging şi conectivității – o lume în care oamenii se întâlnesc ori adună online să vorbească ore în şir pentru a ţine pasul cu ceea ce se întâmplă în vieţile altora. Popularitatea site-urilor de social networking este o dovadă în acest sens.Tot mai mulţi oameni sunt pe Facebook, Twitter şi alte site-uri similare și se pot întâlnii cu prietenii oriunde ar fi… fizic. Iar acest telefon le vine multora în ajutor deoarece este „conectabil”.
Samsung S3370 cunoscut sub numele de Samsung Corby 3G, este un telefon mobil pentru acei oameni care sunt dependenți de Facebook şi Twitter . Acest telefon vine preîncărcat cu aplicaţii care permit accesul la Twitter şi Facebook cu uşurinţă.

Poze

În mână
Întins

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui Samsung S3370 ar fi prețul mic, suportul 3G, faptul că suportă carduri microSD, ecranul senzitiv și cu rezoluție mare.
Minusurile ar fi lipsa unui sistem de operare serios, camera slabă și aspectul nu tocmai de nota 10.

Specificații tehnice

Samsung S3370 Corby 3G nu este un smartphone, dar are ecran touch screen și suportă standardul 3G pentru video telefonie.
Samsung S3370 suportă carduri de memorie de tio microSD de până la 16 giga, iar memoria internă e de 49 de mega.
Ecranul e de tip TFT cu o rezoluție de 240 pe 320 pixeli, are 262 mii de culori și o diagonala de 2,6 inci, deci e cam mic.
Pe partea de conectivitate are GPRS, bluetooth și USB.
Din păcate camera este cam slabă și are o rezoluție de doar 1,3 megapixeli.
Bateria ține undeva la 10 ore deoarece are 1000 mAh, iar Samsung S3370 are radio FM și media player.

Concluzie

Ca o concluzie, telefonul mobil Samsung S3370 Corby 3G este un telefon ieftin de la care nu trebuie să avem mari așteptări.

Te-ar mai putea interesa