Samsung S3350

Un alt telefon de tip Chat este acest telefon mobil Samsung S3350 Metallic Black care mai este numit și Samsung Ch@t 335. Deci vă puteți da seama că are tastatură Qwerty și nu este un smartphone, dar vine cu specificații tehnice destul de bune. Are și un design destul de reușit care vine în trei culori interesante (Samsung S3350 Champagne Gold, Chic White, Black). Pe alb nu-mi prea place și mai degrabă aș opta pentru cel pe negru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă la modelul Samsung C3750 care nu are tastatură QWERTY. Recunosc că nu este un telefon pe gustul meu dar dacă mi-ar trebui un telefon de genul, probabil că aș opta pentru acesta deoarece este ieftin și stă bine la capitolul funcționalitate.

Poze

Pe culoarea aurie-șampanie
Spatele

Specificații tehnice

Samsung S3350 cântărăște undeva la 90 de grame, deci este un telefon foarte ușor chiar dacă are dimensiuni impresionante. Nu este un smartphone dar cu siguranță știe să facă multe. Ecranul TFT reproduce 256k culori, are o rezoluție de 320 cu 240 pixeli și o diagonală de 2.4 inci. Memoria internă are o capacitate de 60 de MB și poate fi mărită printr-un card de până în 8 giga. La partea de comunicații și porturi S3350 are mufă microUSB, mufă 3.5 mm, GPRS și EDGE clasa 10, Wi-Fi și bluetooth v2.1. Camera foto/videoa are un senzor de 2 MP care face poze de până la 1600 cu 1200 pixeli, poate chiar să și filmeze dar la o calitate video inferioară. Mai are radio FM, înregistrare FM și browser WAP 2.0.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o autonomie de 12 ore de convorbiri și peste două săptămâni în regim stand-by, Wi-Fi, memorie destul de mare, arată foarte bine, este ușor, ieftin și un produs marca Samsung.

Ca minusuri: nu are 3G, GPS și ecran tactil.

Concluzie

Acest mobil Samsung S3350 Metallic Black este ideal pentru cei ce au nevoie de un telefon cu autonomie mare și cu care să poate să scrie cât mai repede mesaje de diferite feluri (SMS, e-mail etc.). Poate fi o soluție ieftină și bună, raportul calitate/preț este foarte bun, motiv pentru care-l recomand celor care au nevoie de un astfel de mobil.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung S3350”

  1. I-as da nota 9 pentru design si functionalitate. Arata foarte bine si mi-a placut foarte mult. Ce m-a deranjat a fost faptul ca nu vine cu Android dar la acesti bani nu cred ca putea veni cu un sistem de operare inteligent.

  2. Poate că rezoluţia lor e prea mare pentru acel ecran sau poate că nu au formatul foto acceptat de telefon.

Comentariile sunt închise.