Samsung S27B350HS

Monitorul LED Samsung S27B350HS e un model de 27 inci și deci e suficient de mare chiar și pentru cei pretențioși. Design-ul nu e cu mult mai diferit față de cel al modelelor mai mici, rama ecranului are o nuanță de roșu sau mai bine zis, are un roșu transparent. Chiar dacă nu oferă prea multe tehnologii, imaginea e suficient de clară și mare. Poate fi folosit atât pentru vizionarea de filme cât și pentru jocuri (timp de răspuns de 2 ms). Claritatea imaginii e dată de contrastul dinamic iar culorile sunt suficient de vii. Cât despre preț, mi se pare ok pentru diagonala sa și restul caracteristicilor tehnice. S27B350HS are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitor TV LED Samsung T24A350 2
Cam așa arată
Monitor TV LED Samsung T24A350 1
Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung S27B350HS nu vine cu tehnologie 3D dar are iluminare LED. Cele 2 ms sunt numai bune pentru gaming dar și 5 ms ar fi fost satisfăcător. La un astfel de ecran mi se pare normal ca rezoluția să fie una 1080p. Contrasul dinamic e numit Mega DCR care înseamnă că e de 5 milioane la 1. Luminozitatea e de 300 cd/mp și poate fi setate chiar și la mai puțin în special dacă se dorește să economisiți energie. Chiar dacă unghiurile de vizibilitate nu sunt ca și la modelele cu panou IPS, sunt de 170 și 160 de grade.

Datorită porturilor HDMI și VGA, aveți posibilitatea conectării atât a unui desktop cât și a unui laptop. Bineînțeles, dacă aveți o consolă, un astfel de monitor e ideal dar cred că televizoarele sunt mai bune pentru console deoarece sunt mai mari. Monitoarele se potrivesc mai bine cu calculatoarele iar cei care au un laptop de 15 inci și doresc să vizioneze un film, un ecran mai mare e întotdeauna bine venit. În funcție de calitatea filmului, va trebuie să alegeți portul, însă pentru HDMI aveți nevoie de un cablu deoarece nu e inclus.

Consumul său se situează la circa 40W și e în funcție de setări și în special luminozitate. Caracteristicile speciale sunt: MagicBright3, MagicTune, MagicColor, MagicAngle, Customized Key și Eco Saving.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran generos, un design plăcut, cele mai importante porturi și imagine clară.

Minusuri: prețul și lipsa ieșirii audio pentru căști.

Concluzie

Acest Samsung S27B350HS e o recomandarea iar o alternativă la acesta ar putea fi un IPS de 24 de inci, dar dacă nu vă interesează unghiurile ci doar dimensiunile, acesta e numai bun. Pentru a vă face o idee am pus un clip în care sunt prezentate mai multe modele similare:

Te-ar mai putea interesa