≡ Meniu

Samsung S27A950D

Acest monitor LED 3D Samsung S27A950D e unul dintre cele mai performante modele de pe piață și care vine să înlocuiască predecesorul său care a avut un cod similar. Nu veți observa deosebiri între cele două motiv pentru care alegerea e a voastră. Dacă vă plac filmele sau jocurile (2 ms), acesta vă oferă cea mai bună experiență deoarece vine cu tehnologie de conversie 2D-3D, o rată de refresh de 120 Hz și o diagonală de 27 inci. Pe lângă caracteristicile sale, acesta prezintă și un design neobișnuit. Deci dacă v-ați dorit un TV pentru filme 3D și nu ați avut bani de unul, un monitor ca acesta v-ar ajuta mult. Monitorul LED S27A950D are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cutie

Cam așa arată

Specificații tehnice

Displayul de 27 inci e unul LED și e dotat cu rezoluție Full HD care vă oferă o imagine foarte clară. Datorită tehnologiei 3D și timpului de răspuns de 2 ms, poate fi conectat la o consolă sau la un desktop de gaming performant. Restul caracteristicilor sunt și ele foarte bune: luminozitate de 300 cd/mp, unghiuri largi de vizibilitate, contrast Mega DCR etc. Din păcate nu vine cu tuner TV incorporat dar puteți lua unul extern fără probleme în cazul în care doriți și un TV la voi în cameră.

Pe partea de conectivitate Samsung S27A950D are următoarele porturi: HDMI, DVI și DisplayPort. Dacă aveți nevoie de VGA, placa video al desktopului ar trebui să vine cu un adaptor sau dacă nu cumpărați unul DVI-VGA că doar nu o fi așa scump. Caracteristicile sale speciale sunt 120 MHz, ieșire audio stereo (puteți conecta boxe/căști la acesta), senzor de mișcare, senzor de lumină, ieșire audio, Magic Color, Magic Bright3, Magic Angle și sotware Multi Screen. Datorită piciorul său neobișnuit, nu poate fi montat pe perete dar și așa va da un plus de eleganță locului unde-l poziționați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prezintă senzor inteligent de lumină dar și unul de mișcare, o imagine foarte clară, design impresionant și pot spune că un monitor ca acesta nu are competiție.

Minusuri: nu are tuner TV sau mai bine zis nu are funcție de televizor.

Concluzie

Acest Samsung S27A950D e un LED performant care poate fi conectat la orice desktop sau consolă și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Am pus un clip cu acest model ca să vă faceți o idee despre design-ul său:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu