Samsung S27A750

Monitorul LED 3D Samsung S27A750 de 27 inci e identic cu T27A750 din punct de vedere al aspectului doar că nu are tuner TV. În rest are suport 3D, rezoluție Full HD, conexiuni digitale, timp de răspuns mic și design foarte bun. Conexiunile digitale de tip DVI și HDMI sunt superioare celei de tip analog (VGA) deoarece semnalul e transmis digital și nu se pierde din calitatea lui. Prin HDMI e foarte interesant că se transmite și sunetul, dar monitorul nu are difuzoare și astfel nu se poate reda sunetul. Timpul de răspuns e caracteristic unui monitor de jocuri și e normal să fie mare deoarece e unul 3D trebuie să fie rapid. Nu e mult mai rapid la afișarea imaginilor decât alte modele deoarece are două milisecunde dar e bine.

Prețul bun Vezi prețul special de azi →. E mai ieftin decât modelul cu T în față deoarece nu are dotări cum ar fi tuner TV. Evident că prețul o să mai scadă în câteva luni și dacă există promoții s-ar putea să-l luați la un preț și mai bun.

Poze

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Samsung S27A750 este un monitor care are un refresh real de 120 herți ceea ce în mod normal ar însemna că e de două ori mai bun decât cel convențional de 60 herți întâlnit la restul monitoarelor și al televizoarelor.

Filmele Blu-ray se vor vedea foarte bine datorită rezoluție native 1920 pe 1080, a timpului de răspuns de 2 ms și faptului că are suport 3D cu ajutorul unor ochelari speciali.

Pe partea de porturi, S27A750 nu are VGA, ci doar porturi digitale și asta e un lucru bun deoarece ar trebui să se renunțe la acest tip de port în favoarea HDMI-ului. DVI-ul e întâlnit pe plăcile de bază noi și pe plăcile video.

Păreri pro şi contra

Pro: S27A750 are un consum redus de curent (47W), și nu e greu (are 5kg), are 120 herți și o mulțime de tehnologii utile.
Contra: încă e nevoie de ochelari pentru a percepe imagini 3D.

Concluzie

Samsung S27A750 este unul dintre cele mai bune monitoare 3D ale momentului în cazul în care vrei o soluție 3D, iar consumul de curent nu e mare dacă e să luăm în considerare diagonala extrem de mare de 27 țoli.

Vă invit să urmăriți și video preview-ul de alături, dar trebuie știut că meniul monitorului nu e în chineză. 🙂

Lasă un comentariu