Samsung S27A550H

Dacă nu sunteți o persoană care se uită la TV și doriți un monitor la fe de mare cât un televizor atunci acest monitor LED Samsung S27A550H ar fi cea mai bună soluție deoarece are o diagonală de 27 inci (circa 69 cm). Are un design modern și elegant și mulți cred că ar opta pentru acesta dar pentru cum arată și cât de mare este. Să nu se înțeleagă că nu are specificații tehnice peste măsură. Samsung S27A550H are un contrast dinamic de 5 milioane la 1, timp de răspuns 2 ms GTG. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu prea sunt alternative la acest model deoarece sunt puține monitoare de 27 inci și să arate așa de bine și să fie și performante. O alternativă cu o diagonală mai mică ar fi un Samsung S24A350H care e şi mai ieftin, iar un model cu aceeași diagonală este Samsung S27A350H.

Poze

În cutie
Expus

Specificații tehnice

Monitorul are un ecran cu o diagonală de 27 de inci și acesta este unul de tip LED, pentru culori mai vii și mai clare. Acesta are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, un timp de răspuns de 2 milisecunde, unghi maxim de vizibilitate de 160 de grade pe verticală și 170 pe orizontală, un contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 5 milioane la 1, aspect 16 pe 9 adică wide și luminozitate 300 cd/mp.

Acest Samsung S27A550H nu vine cu Tuner TV sau Boxe integrate. Dar pe partea de conectivitate are VGA și HDMI. Vine cu tehnologii și funcții precum: Eco Motion Sensor, Samsung MagicAngle, MagicTune, Samsung MagicColor, Image Size, Customized Key, Off Timer, Eco Saving și Multi Screen S/W.

Samsung S27A550H are o greutate netă de 4,3 kilograme și un consum maxim de 40 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o diagonală generoasă, arată foarte bine, este LED, rezoluție Full HD, design elegant și este oferit de un producător foarte bun care are o experiență îndelungată în producția de electronice.

Ca minusuri: nu are TV Tuner, care putea fi util pentru cei ce se mai uită și la TV.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S27A550H de 27 de inci este un model căruia îi pot adresa numai cuvinte de laudă deoarece cu un asemenea monitor filmele, jocuri i pozele vor fi parcă mai reale ca niciodată. Deci, Samsung S27A550H este un model ce merită recomand celor care își pot permite sau care sunt dispuși și-l ia chiar și în rate, iar trecerea de la un monitor clasic la acesta va fi foarte mare.

Te-ar mai putea interesa