Samsung S27A350H

Unul dintre cele mai mari monitoare Samsung este acest monitor LED Samsung S27A350H care vine cu o diagonală de 27 de inci. Este unul dintre cele mai performante modele și vine cu un design elegant (negru lucios). Dacă vă plac jocurile și nu aveți un asemenea monitor, atunci ar trebui să vă luați unul în special dacă aveți o consolă sau un PC cu ieșire HDMI. Este un model pentru gaming deoarece are un timp de răspuns de 2 ms și o rezoluție Full HD. Samsung S27A350H are un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu cred că este unul foarte mare având în vedere cât de mare este și cât de bine se văd jocurile și filmele pe acesta. O alternativă ceva mai bună la acest model este Samsung S27A550H care are aceeași diagonală, arată puțin mai bine și are ceva mai multe tehnologii.

Poze

În cutie
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul este unul LED și are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli. Acesta mai are o diagonală generoasă de 27 de inci, un timp de răspuns de 2 ms, aspect 16 pe 9, luminozitate de 300 cd/mp, reproduce 16.7 milioane, contrast tipic 1000 la 1, contrast dinamic de 5 milioane la 1 și unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și 160 de grade pe verticală.

Nu vine cu TV Tuner sau boxe integrate. La partea de conectori Samsung S27A350H are intrare HDMI și VGA. Ca și caracteristici speciale are: Image Size, Multi Screen S/W, MagicBright3, Customized Key, Off Timer, Eco Saving, MagicAngle, MagicColor și MagicTune. Samsung S27A350H are o greutate netă de 4.8 kilograme și are un consum redus de 29 de W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S27A350H arată foarte bine, provine de la un producător cu renume, vine cu tehnologii multiple pentru o calitatea mai bună a imaginii, are un timp de răspuns foarte bun, luminozitatea mare, rezoluție mare a ecranului, are HDMI și VGA.

Ca minusuri: prețul este cam mare.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S27A350H este un model ce-l recomand pasionaților de jocuri și nu numai. Chiar dacă costă destul de mult ar fi alegere ideală și pentru cei ce vizionează filme. Deci sunt multe motive pentru care acesta ar următoarea alegere și puteți opta pentru varianta ratelor fără dobândă în caz că nu aveți bani „cash” dacă pot spune așa.

Te-ar mai putea interesa