Samsung S24D590PL, monitor AD-PLS

Unu dintre cele mai aspective monitoare care are și panel IPS, mai exact AD-PLS, e acest Samsung S24D590PL. Vine cu o diagonală de 23,6 inci, iar ecranul e unul care are unghiuri de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade. E un periferic cu aspect ok, iar dacă te interesează porturile trebuie știut că are porturi digitale, dar și de tip analog. Digitale sunt cele două HDMI-uri, iar VGA-ul e analog.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor foarte aspectiv (designul e modern), iar afișarea imaginii se face foarte rapid mulțumită timpului de răspuns de 5 milisecunde.

Perifericul
Perifericul

Mă gândesc că te interesează caracteristicile tehnice ale modelului de față și de aceea trebuie spus că are un ecran de 23,6 inci care are un panou IPS ori mai bine spus PLS. Au tot schimbat denumirile IPS și se pare că PLS e un alt derivat, însă nu vine cu mare lucru în plus. Oricum, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, indiferent că vorbim despre jocuri ori filme.
Dacă vrei să-l folosești doar la jocuri atunci trebuie știut că nu e un monitor special pentru jocuri deoarece timpul de răspuns e de 5 milisecunde, deci cam mare.

Lucruri de apreciat sunt greutatea nu prea mare, că are un consum de curent mic și că imaginea e de foarte bună calitate.
Din păcate nu vorbim despre un monitor cu suport 3D și nici de unul care să aibă rezoluție 4K, însă poți vedea imaginea foarte clar din orice unghi de vizibilitate, iar porturile sunt suficiente pentru conectarea diferitelor tipuri de aparate (de exemplu poți conecta PC-uri vechi prin VGA, iar pe cele noi prin HDMI).

Dacă te interesează un monitor de 23-24 inci atunci părerea mea e că acesta merită prin faptul că are tehnologie utilă la zi și că poate fi utilizat cu succes la filme.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat. Sunt prezentate două modele similare și poți vedea că au un design unic și similar (unul cu celălalt).

Te-ar mai putea interesa