Samsung S24C450BL, monitor LED de 24 inci

Samsung S24C450BL e unul dintre acele monitoare care vin cu pivot, ecran generos, design plăcut și dotări bune. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vă putea face o idee mai bună și se poate observa că rama e ceva mai îngustă. Are destul de multe caracteristici tehnice bune, poate că la capitolul porturi nu stă așa de bine. E ideal pentru cei care vor un monitor cu ecran rotativ, însă poate fi rotit doar la 90 de grade. Adică poate fi ținut în plan vertical iar pentru cei care editează sau proiectează, poate fi de folos. E bine să alegeți un model mai nou deoarece sunt mai fiabile, eficiente și dotările sunt corespunzătoare cu piața.

Puteți să-l conectați la un desktop destul de performant și trebuie să aibă un port DVI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine, are următoarele: ecran de 23.6 inci iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine 1080p, aspect lat, iluminare de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 160 și 170 grade. Facilitățile oferite sunt puține dar le găsiți la multe alte monitoare. Una dintre ele e montarea pe perete, pentru care e nevoie de un kit VESA 100 mm.

Ca și porturi are VGA și DVI, iar prin VGA limitează calitate video la HD. Caracteristicile speciale ale sale sunt: Eco Saving, tehnologiile Samsung (MagicAngle și MagicBright 3), temporizator oprire, Image Size și suport Key Repeat Time. Consumul de energie e undeva la 30 W și e cel maxim. E ceva mai mic dacă alegeți o luminozitate mai mică. E la fel de mare ca un monitor de 24 de inci iar dacă vi se pare prea mare, unul de 21 inci.

Plusuri: are port DVI, toate acele caracteristici speciale, pivot, imagine 1080p, designul și fiabilitatea.
Minusuri: nu are HDMI.

Samsung S24C450BL face parte dintr-o serie interesantă și care oferă modele de dimensiuni diferite ca dimensiuni. Acesta mi se pare potrivit ca dimensiuni iar dacă vreți ceva mai mare în același preț, un televizor ar fi o alegere sau un monitor fără pivot. Pivotul e o dotare destul de bună și nu e prezentă la orice monitor.

Te-ar mai putea interesa