Samsung S24C300HS, monitor de 24 inci

Samsung S24C300HS e un monitor care poate fi conectat cam la orice desktop sau player multimedia deoarece are un HDMI. Din numele său reiese diagonala sa dar și seria din care face parte. Poate că nu e cel mai grozav monitor dar cu siguranță veți aprecia caracteristicile sale tehnice și dotările. Arată destul de bine și spre deosebire de altele, acesta are o dungă roșie pe lângă ecran. Dacă aveți un desktop performant sau aveți de gând să vă luați unul, atunci cest monitor ar fi perfect.

Pe partea de dotări nu pot spune că excelează, deoarece există monitoare chiar și cu mai multe dotări. Poate că nici nu aveți nevoie de un monitor mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Fiind de 24 de inci, imaginea e una FullHD și nu veți găsi monitoare cu imagine HD sau HD+. Acele ecrane sunt disponibile pe monitoarele mai mici. EU vă recomand un monitor mare deoarece pentru a viziona un film e nevoie de un plus de claritate și detalii chiar dacă redați la calitate 720p. Timpul de răspuns e de 5 ms și nu e nevoie de unul mai mare chiar și dacă e vorba de jocuri.

Celelalte caracteristici de imagine sunt: iluminarea de 250 cd/mp, unghiurile de vizibilitate de 170/160 grade și altele. Nu are unghiuri de vizibilitate mari deoarece nu are un panou deosebit, totuși sunt mult mai bune decât cele oferite de ecranele laptopurilor. Are porturi video ca: VGA și HDMI. Consumul se situează undeva la 21 W dar acesta ține și de luminozitatea aleasă.

Plusuri: are HDMI, e accesibil, poate fi pus la un desktop/consolă/player, nu ocupă mult spațiu și consumă puțin.
Minusuri: nu prea are.

Majoritatea monitoarelor pot fi puse pe perete, iar dacă Samsung S24C300HS pare prea mare puteți opta pentru un kit de montare ori de un birou mai mare. Jos am pus o prezentare video a unui monitor similar dar cu imagine de 21 inci. CHiar dacă diagonala diferă, faptul că face parte din aceeași serie, caracteristicile tehnice, designul și dotările sunt același.

Te-ar mai putea interesa