Samsung S24B300HS

Dacă te interesează achiziționarea unui monitor nou atunci îți recomand un Samsung deoarece brandul e de încredere. Modelul Samsung S24B300HS a fost de curând pus pe piața din România și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Nu are ecran IPS și nici facilități cum ar fi tuner TV ori posibilitate de montare pe perete, însă e destul de bun.

Poze

E de culoare neagră și se poate vedea că acest S24B300HS are un format de 16 pe 9. Dimensiunea sa e una de 24 inci și având o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli o să puteți viziona filme la o calitate superioară. Se pot viziona filme HD și Full HD la calitate maximă și fără vreo pierdere de detaliu, iar portul HDMI oferă posibilitatea unei transmisii fără pierderi.

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

S24B300HS are un timp de răspuns de 5 milisecunde și din această cauză ar fi destul de bun și la jocuri. Nu pot comenta cu privire la calitatea imaginii datorită rezoluției mari, iar porturile sunt foarte diverse. Are VGA care e un port de tip analog, iar HDMI-ul e un port de tip digital foarte popular. Nu are DVI însă în opinia mea nu e o problemă deoarece are HDMI care e un port care poate concura ca alternativă la acesta. HDMI-ul e întâlnit la majoritatea camerelor și telefoanelor noi și de aceea cred că se va dovedi destul de util. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între preț și calitate, iar fiabilitatea e și ea una destul de bună deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; are un consum modic de curent ceea ce îl face prietenos cu mediul, iar acest consum mic de curent se datorează în principal ecranului cu leduri care e cu vreo 40 procente mai economic decât unul cu cristale lichide.
Contra: nimic, dar nu cred că ar fi stricat niște certificări suplimentare pentru un plus de siguranță.

Concluzie

S24B300HS este un model cu ecran foarte mare care vine în întâmpinarea persoanelor care vor să vadă un film la calitate maximă. Din clipul de alături, care e un preview destul de bun, se poate vedea cât de bine arată acest model, însă trebuie să vă avertizez că în videoclip e un model asemănător și nu chiar acesta despre care e articolul.

Te-ar mai putea interesa