Samsung S24B300HL

Acest monitor LED Samsung S24B300HL e unul de 24 inci și bineînțeles are și rezoluție Full HD. Deci aveți nevoie de un buget ceva mai mare deoarece costă ceva mai mult decât unul de 21.5 inci în special că are și intrare HDMI. Se poate observa atât din clip cât și din poze că design-ul e relativ același ca și la modelele anterioare. Dar să nu se înțeleagă că nu e unul reușit, ci din contră, arată foarte bine. Cu siguranță, nu veți regreta că l-ați ales pe acesta și nu pe unul de la Philips sau LG. Nu cred că veți avea vreodată nevoie de altul, poate doar dacă tindeți spre unul 3D. S24B300HL are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Datorită ecranului său de 24 de inci puteți viziona filma ca și pe un televizor și spun asta pentru că și acesta are rezoluție Full HD. Chiar dacă e de 24 de inci spațiul vizibil e defapt 23.6 inci, oricum diferența nu e așa de mare. Alte caracteristici ale acestui LED numit Samsung S24B300HL ar fi unghiurile de vizibilitate de 160 și 170 de grade, timpul de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 5 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp și aspectul lat sau wide. Sunt caracteristici foarte bune motiv pentru care nu am ce să-i reproșez.

Nu veți beneficia de difuzoare incorporate sau tuner TV, dar dacă nu vă prea uitați la TV, acest monitor poate fi cel dorit. Chiar dacă are doar un cablu D-Sub inclus, aveți nevoie de unul HDMI doar dacă vizionați filme Blu-ray sau jucați jocuri de pe consolă (gaming Full HD). Deci portul VGA e mai util și datorită lui puteți conecta monitorul la un netbook sau laptop. Spun asta pentru că laptopul are un ecran cam mic iar unghiurile nu sunt prea grozave.

Nivelul de consum se situează pe la 30 W, iar datorită modului eco, puteți economisii destul de mult prin reducere luminozității. Caracteristicile sale speciale sunt cele cunoscute și care le găsiți și alte variante: Eco Saving, software Multi Screen, MagicAngle, MagicBright3, MagicColor și MagicTune.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte reușit, unghiuri bune de vizibilitate, diagonală generoasă, preț oarecum atractiv, intrare HDMI, consum redus și claritate sporită.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Samsung S24B300HL e un model cu raport calitate/preț foarte bun și care îl recomand celor care au nevoie de unul cu aceste caracteristici. Pentru a vă face o idee, am pus un clip cu un model asemănător:

Te-ar mai putea interesa