Samsung S24B300B

Monitoarele de la Samsung sunt o variantă foarte bună de monitor, iar monitorul LED Samsung S24B300B e unul nou despre care nu ma ce comenta. E recomandat de ecranul său de tip LED care are o diagonală de 24 inci și de rezoluția de tip Full HD. Venind cu o garanție extensibilă nu se poate comenta nimic cu privire la fiabilitate, iar S24B300B având un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că nu ne putem decât bucura de imaginea de cea mai bună calitatea a unui produs destul de accesibil.

Poze

Se poate vedea din aceste două imagini, dar și din preview-ul video de la final că arată bine, însă nu are un aspect unicat deoarece și alte monitoare arată la fel, mai exact restul seriei 300B sau B300B. Din aceste două poze nu se poate vedea, însă monitorul are atât port digital cât și de tip analog, iar aceste porturi sunt poziționate în spate.

Monitor TV LED Samsung T24A350 2
Expus
Monitor TV LED Samsung T24A350 1 1
Acasă

Specificaţii tehnice

S24B300B vine cu un ecran de 24 inci care e unul mare, fără discuție. Din cauza mărimii ecranului, S24B300B are un preț mai mare, însă consumul său de curent e destul de redus deoarece are undeva la un consum de 30W. Acesta e unul foarte mic pentru că sunt unele monitoare de 19 ori 21 inci care au un consum tot de 30 W. Rezoluția sa e una de 1920 pe 1080 pixeli și acest lucru înseamnă că puteți viziona filme 1080p – Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre calitate și preț e unul deosebit de bun, în opinia mea; dispune de certificare TCO, iar acest lucru e unul care ne oferă un plus de siguranță deoarece așa știm că acest produs a fost testat înainte de a fi pus pe piață; greutatea aparatului nu e deloc mare și asta îl face destul de ușor de mutat.
Contra: are un preț de undeva la 900 de lei care e cam mare față de cel al modelelor de 21-22 inci, însă acest lucru e unul normal pentru monitoarele de 24 inci deoarece sunt mai rare, dar și mai bune.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor de tip office înspre multimedia atunci cred că cu acest model o să dai lovitura. Poate fi folosit și la jocuri, însă nu e un monitor de gaming, ci mai repede unul care poate fi folosit la vizionarea filmelor de orice tip… orice calitate. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să vizionați clipul de mai jos.

Lasă un comentariu