Samsung S24A350H

Dacă aveți nevoie de un monitor pentru PC, laptop sau consolă și deci pentru filme și jocuri atunci acest monitor LED Samsung S24A350H este unul pe cât se poate de bun deoarece are o diagonală de 24 de inci, este LED, un timp de răspuns de 2 ms și conector HDMI. Design-ul este unul elegant și anume vine cu finish negru lucios. Pe lângă aspectul deosebit, mai are și un preț imbatabil și pe care-l consider destul de modic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este unul destul de bun pentru ce oferă și cum arată. Acest monitor LED Samsung S24A350H vine ca o alternativă cu HDMI și timp de răspuns ceva mai bun la modelul Samsung S24A300B care are DVI și 5 ms dar este ceva mai ieftin. (Dacă vrei ceva cu o diagonală mai mare atunci ar trebui să arunci un ochi asupra lui Samsung S27A550H deoarece are o diagonală de 27 de ţoli, dar e şi mai scump.) Astfel HDMI-ul este mult superior DVI-ul în special când vizionați filme Full HD sau chiar și în jocuri.

Poze

În cutie
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul lui S24A350H are tehnologie LED, o diagonală de 24 inci, timp de răspuns de 2 ms, rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect de tip Wide adică 16 pe 9, luminozitate 250 cd/mp, reproduce 16.7 milioane de culori, contrast tip de 1000 la 1, contrast dinamic de 5 milioane la 1, unghi de vizibilitate 170 grade pe orizontală și 160 pe verticală.

Nu veți beneficia de TV tuner sau boxe integrate, dar veți avea intrări VGA și HDMI. Ca și tehnologii și funcții are: Customized Key, Off Timer, MagicBright3, Multi Screen S/W, Image Size, MagicTune, MagicColor, MagicAngle și Eco Saving. Samsung S24A350H are o greuatate netă de 3.9 kilograme și are un consum de 27 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S24A350H are un consum redus de energie, luminozitate mare, timp de răspuns bun, multe tehnologii pentru o imagine mai clară, intrare HDMI, destul de ieftin, arată bine și este oferit de un producător foarte bun.

Ca minusuri: Samsung S24A350H nu are TV Tuner, care putea fi util pentru cei care se mai uită și la TV din când în când.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S24A350H este unul recent apărut și vine cu un preț imbatabil, motiv pentru care nu ar mai trebui să stați pe gânduri și să-l luați cât mai este pe stoc.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Samsung S24A350H”

  1. Salut. As vrea sa stiu si sunt convins ca pun o intrebare idioata, cum sunt culorile ? Pe mine asta ma intereseaza, culori cat mai vii si poze neblurate, ba chiar cu putin „sharp” (nu foarte mult). Mersi.

  2. În primul rând întrebările sunt bine venite. LED-urile (cum e S24A350H) sunt cunoscute pentru culorile vii, contrastul foarte mare, consum redus de energie și luminozitatea foarte bună. Modelul prezentat în articol este numai bun pentru jocuri în special că are rezoluție Full HD, 2 ms și intrare HDMI. Poze blurate? Nu am auzit așa ceva pe monitoarele sau ecranele LED. De exemplu eu am ecran LCD LED la notebook și imaginile să văd foarte clare, colorate… Pe un monitor LED, imaginile se văd mult mai bine deoarece are mult mai multe tehnologii și deci modelul de mai sus este unul foarte bun.

  3. Cele mai bune culori le ai doar la ecranele LED și la monitoarele Samsung, iar acest monitor S24A350H este unul dintre cele mai bune.

  4. Da, aici ai dreptate, Samsung este cea mai buna alegere cand vine vorba de calitate, de aceea iau acest telefon si detin si galaxy s care are niste culori absolut fenomenale, asta datorita lor 🙂

    P.S.: iau acest monitor* (daca se poate corecta), multumesc.

  5. Salut. Ti-ai cumparat monitorul Samsung S24A350H ? Am si eu niste intrebari legate de calitatea imaginii cand e conectat pe HDMI . Imaginea apare stearsa (ca la celalalte samsunguri) daca il conectezi la un DVD player sau PS3 sau orice alt aparat in afara de calculator?

Comentariile sunt închise.