Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S24A300H

Samsung vine să ne impresioneze cu monitorul LED Samsung S24A300H care are o diagonală de 24 de inci şi are o rezoluţie Full HD. Ar putea fi considerat un monitor de gaming datorită timpului de răspuns de două milisecunde, iar rezoluţia 1080 vă va ajuta să jucaţi jocurile la rezoluţie maximă. Aceste facilităţi nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Acestea vin însoţite de oa garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani contra unei sume de 100 lei.

Poze

S24A300H arată destul de bine, însă din câte se vede din imaginile de alături, acest design nu e unic deoarece şi alte monitoare Samsung arată aşa. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată, există un preview video la final.

Cam așa arată

Din spate

Specificaţii tehnice

Samsung S24A300H este un monitor exemplar de la Samsung şi având o diagonală de 24 ţoli poate fi considerat ca fiind unul de dimensiuni mari. E dotat cu port digital şi port analog. Cel digital e HDMI şi cel analog e VGA, iar prin aceste porturi o să puteţi conecta uşor monitorul la un laptop ori desktop PC. Din păcate nu are tuner TV ori boxe integrate și nici nu poate fi montat pe un perete, dar în schimb vă vor ajuta porturile și timpii de răspuns buni.

Păreri pro şi contra

Pro: consumă puţin curent, adică sub 30W şi asta e mulţumită faptului că are incorporată tehnologie LED; timpul de răspuns, tehnologia HDMI și rezoluția 1920 pe 1080 pixeli fac ca monitorul să fie unul foarte bun pentru cei care sunt pasionați de jocuri deoarece garantează un timp de răspuns foarte bun și laguri inexistente; greutatea e una mică de puțin peste 3 kilograme și va face monitorul ușor de montat.
Contra: nu există ceva negativ la adresa lui S24A300H, însă nu poate fi montat pe perete și nici nu are Display port care e un nou port digital despre care se spune că e de viitor.

Concluzie

S24A300H a apărut pe la sfârșitul anului 2011 și de curând e și în România pentru a ne încânta cu o imagine deosebit de clară pentru un preț modic. Unghiurile de vizibilitate sunt bune și pentru a vă face o impresie despre cum arată monitorul despre care scriu acum vă invit să urmăriți preview-ul video de alături.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • mane

  salut… am si eu o intrebare… vreu sami achizitionz un monitor led 24″ pana in 8 milioane approx.

  am ajuns in final la 2 modele:

  1. Samsung S24A300H (cel mai ieftin acu …)
  2. Samsung S24A350H (cel mai ieftin …)

  dintre cele 2.. in afara de design ( unu cu rama subtire 300H si cel cu rama groasa 350H ) este vreo diferenta majora care sa justifice diferenta de 100 – 150 de lei (300H e mai ieftin). orice sugestii si pareri ai astept raspuns.
  ms si bafta la review-uri 😉

 • Naşul

  Salut,
  Modelul 350H are câteva tehnologii care îi măresc prețul, dar acestea nu îl fac mai bun cu mult decât 300H.
  Deci, 300H ar fi o variantă excelentă.

Lasă un comentariu