Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S24A300BL

Acest monitor LED Samsung S24A300BL e recomandarea mea pentru cei ce vor un model mare şi fără HDMI. Design-ul său e destul de reuşit şi se poate observa că seamănă mult cu cel din poză însă nu are picior transparent, cel mai bine ar fi să vizionaţi clipul de mai jos. Are doar porturile DVI şi VGA, motiv pentru care poate fi conectat fără probleme la actualul PC, chiar dacă e vorba de unul vechi. Un astfel de model e ideal pentru cei care doresc să vizioneze un filma sau să joace unjos. E o alternativă fără HDMI şi cu timp de răspuns de 5 ms la S24A300H care are 2 ms. S24A300BL are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Din spate

Specificaţii tehnice

Restul caracteristicilor tehnice sunt destul de bune și aici mă refer în special la diagonala ecranului (23.6 inci) și la contrastul său dinamic. Acel contrast numit și Mega DCR se datorează și faptului că e iluminat cu tehnologie LED. Restul caracteristicilor sunt cam așa: timp de răspuns de 5 ms, rezoluție FullHD, contrast tipic de 1000 la 1, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 170 respectiv 160 de grade. Acest Samsung S24A300BL nu vine cu prea multe facilități, cum ar fi boxele integrate, tuner TV sau montare VESA. Însă, vine cu următoarele porturi DVI și VGA.

Samsung S24A300BL e un model care poate fi transportat chiar și de o singură persoană deoarece are o greutate de numai 3.8 kilograme. Caracteristicile sale speciale sunt cunoscutele tehnologii: Image Size, Eco Saving, MagicBright3, Off Timer, MagicAngle, Customized Key, MagicColor, Multi Screen S/W, MagicTune și DVI cu HDCP. Aceste tehnologii sau caracteristici speciale le veți găsi cam la toate modelele performante de la acest producător și acestea asigură o calitate superioară a imaginii. Având în vedere că e vorba de un model cu LED, consumul său ajunge până la 27 de W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, e mare, consum mic, contrast foarte mare care asigură o claritate foarte bună a imaginii, preț acceptabil dar se putea și mai bine.

Minusuri: nu are HDMI (în caz că doriți să-l conectați la o consolă sau la un player media).

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S24A300BL e unul dintre acele modele care merită încercate în special în acest buget, iar dacă doriți un monitor pentru consolă cu ieșire HDMI, alternativa de mai sus e recomandarea mea în special că timpul de răspuns de 2 ms vă va fi de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu