Samsung S24A300B

Un monitor generos de mare și ieftin pentru uz casnic este acest monitor LED Samsung S24A300B care poate fi ideal pentru cei ce vor să scade de vechiul monitor CRT sau chiar de unul clasic de tip LCD, deoarece vechiul monitor nu afișa imagini foarte clare (întunecate, puțin colorate) și mai avea și un consum mare de curent. Pentru faptul că acest model este LED, veți beneficia de cea mai nouă tehnologie pentru ca imaginile să fie mai clare ca niciodată și factura la curent va fi o idee mai mică. Pe lângă faptul că este performant, acest Samsung S24A300B mai arată și destul de bine pentru un LED, design negru lucios. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care este unul acceptabil iar dacă doriți unul cu HDMI puteți opta pentru un Samsung S24A350H.

Poze

În cutie
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul are un unghi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și 160 de grade pe verticală, luminozitate de 250 cd/mp, contrast tipic 1000 la 1, contrast dinamic 5 milioane la 1, reproduce 16,7 milioane de culori, aspect imagine 16 pe 9 adică wide, rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, timp de răspuns 5 ms, cu tehnologie LED și are o diagonală de 24 de inci.

Samsung S24A300B nu are TV Tuner sau boxe integrate, dar are intrări precum VGA și DVI. Are ca și caracteristici speciale pe următoarele: Off Timer, Eco Saving, Customized Key, DVI cu HDCP, MagicAngle, MagicTune, MagicColor, Image Size, MagicBright3 și Multi Screen S/W. Are un consum de 27 W și o greutate netă de 3,5 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S24A300B este oferit de un producător cu renume, ieftin, design elegant, performant, consum redus cu EcoSaving, contrast foarte bun, luminozitate mare, unghi de vizibilitate foarte bun și este nou.

Ca minusuri: nu are HDMI.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S24A300B este unul recent și vine cu cele mai nou tehnologii de pe piață, toate la un preț pe cât se poate de bun astfel încât oricine își poate permite unul și poate fi folosit aproape orice (filme, jocuri…).

Te-ar mai putea interesa