Samsung S23C350H, monitor 23 inci

Pentru cei interesați de un monitor de 23 inci cu rezoluție Full HD recomand acest model Samsung S23C350H din seria 350H. Față de alte modele vine cu o diagonală superioară ca mărime, cu o greutate mică și cu port digital HDMI, pe lângă cel VGA. (Disponibilitatea celor două porturi menționate anterior înseamnă că puteți conecta calculatoare noi ori vechi la el.)
Datorită diagonalei mari acest model e perfect pentru cei care lucrează cu multe ferestre, dar și pentru cei care vor să vadă filme mai mari.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un periferic modern cu unghiuri de vizibilitate decente – 170/160. Vă puteți uita la filme cu el, însă patul ori canapeaua să nu fie prea joase în comparație cu ecranul monitorului.
Din imaginea de alături poți vedea că are un aspect foarte interesant și modern în același timp.

Modelul
Modelul

Pe partea de specificații tehnice acest model e unul care merită toată admirație întrucât chiar dacă are un cost de achiziție mic vine cu cele mai importante lucruri care le vrei de la un monitor – port digital, rezoluție 1920×1080 pixeli, un timp de răspuns decent (5ms) și un consum deloc mare de curent.

Plusurile acestui model sunt aspectul, garanția ok și performanțele vizuale satisfăcătoare. În urmă cu câțiva ani un monitor de 23-24 inci costa undeva la peste 1000 lei, iar acum îl poți lua la un preț mult mai mic.
Are și niște minusuri cum ar fi lipsa DVI și că nu e IPS (asta ar fi ajutat la niște unghiuri de vizibilitate și mai bune).

Dacă nu aveți desktop și nu știși ce să alegeți atunci puteți merge pe varianta unuia gata făcut cum e Serioux Performance V13. Vine cu componente noi care vor face ca jocurile să ruleze foarte bine.

Deci, dacă te interesează un monitor pentru sarcini office sau multimedia atunci acest model ar putea fi o variantă foarte bună.
Mai multe detalii pot fi văzute din clipul de alături care e un excelent preview. Și persoana care face review-ul din clip spune că monitorul e bun, chiar dacă are câteva neajunsuri.

Te-ar mai putea interesa