Samsung S23B350H

Acest monitor LED Samsung S23B350H e unul nou și are o diagonală de 23 de inci care presupune și o rezoluție de 1080p. Design-ul sau aspectul său e similar cu cel al predecesoarelor sale și are o nuanță de roșu pe rama sa. Îl recomand oricui acest monitor deoarece are o imagine foarte clară și un timp de răspuns de 2 ms. Deci e ideal pentru filme, editare foto/video și jocuri. Prețul său e acceptabil având în vedere că  monitorul e realizat din materiale de bună calitate sau fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Datorită diagonalei mari, aveți nevoie de un birou mare în special dacă folosiți diverse periferice (imprimantă, sistem audio sau multifuncțională). Nu aveți nevoie de un buget exagerat de mare însă nu e chiar accesibil pentru unii. S23B350H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Monitorul
Din față

Specificaţii tehnice

Display-ul LED e unul simplu și nu unul 3D, dar vine cu specificații tehnice foarte bune ca: timp de răspuns de 2 ms, contrast dinamic Mega DCR, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, unghiuri de vizibilitate mari și luminozitate de 250 cd/mp. Acest contrast e numit așa pentru că e de 5 milioane la 1 și se găsește la toate modelele de anul acesta. Cu siguranță dacă aveți un laptop, netbook sau tabletă, vă doriți un ecran mai mare pentru filme și cu unghiuri largi de vizibilitate. Conectarea sa la la astfel de dispozitive e posibilă datorită porturilor HDMI și VGA.

Modelul Samsung S23B350H nu are caracteristici speciale ca Tuner TV, boxe dar porturile sale sunt destul de utile iar calitatea imaginii e pe măsură. E ideal dacă aveți acasă atât un PC cât și o consolă pentru jocuri. E un model elegant datorită suprafețelor lucioase și din profil e destul de subțire. Consumul de 30 W se datorează în mare parte tehnologiei de iluminare LED. Alte caracteristici speciale care îmbunătățesc calitatea imaginii sunt: MagicAngle, MagicColor, MagicBright3 și MagicTune.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, consumă puțin curent, oferă o imagine de calitate, HDMI și contrast mare.

Minusuri: lipsă DVI.

Concluzie

Acest Samsung S23B350H e un monitor nou care e destul de reușit din unele puncte de vedere însă nu e chiar perfect datorită lipsei DVI-ului. Acest port e bun pentru cei care au un PC performant cât și o consolă. Deci pentru consolă folosiți portul HDMI iar cel DVI îl folosiți pentru vizionarea de filme 1080p de pe PC.

Te-ar mai putea interesa