Samsung S23B300B

Un alt monitor al anului 2012 e S23B300B despre care se poate spune că e un monitor LED Samsung de 23 inci de cea mai bună calitate. Acest Samsung S23B300B e dotat cu port DVI, iar rezoluția sa e una FullHD numai bună pentru vizionarea filmelor Full HD ori pentru jucarea niștor jocuri la calitate maximă. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mai mult cu atât mai puțin cu cât ș consumul de curent e unul de osebit de mic fiind de 30 de W.

Poze

Aspectul exterior al lui S23B300B nu e tocmai unic deoarece există și alte monitoare din 2011 care arată precum acesta, iar despre culoarea sa se poate spune că e negru lucios. Având un ecran cu o diagonală de 23 inci se poate spune că e un monitor de mărime medie înspre mare.

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

La partea de detalii tehnice nu e mare lucru de spus despre acest monitor, doar că are un ecran LED care este dotat cu 5 milisecunde pe partea de timp de răspuns. E un monitor mare, însă nu are o greutate exagerată deoarece cântărește undeva la 3 kilograme și de aceea o să-l puteți pune unde doriți cu un efort minim.

Păreri pro şi contra

Pro: nu are un preț prea mare; vine cu o garanție standard de 2 ani, pe când alte monitoare au doar un an; are atât port digital cât și de tip analog, iar acest lucru vă va ajuta să puteți conecta calculatoare noi cât și calculatoare vechi.
Contra: timpul de răspuns putea fi de două milisecunde, dar există și monitoare de gaming cu 5ms și ceea ce vreau eu să subliniez e faptul că la un monitor contează și rata de refresh (la acesta probabil că e de 60 hz).

Concluzie

Monitoarele Samsung sunt monitoare de o calitate superioară, iar S23B300B e unul dintre cele mai bune monitoare de la ei. Nu se poate spune că excelează la capitolul calitate a imaginii ca și modelele de 1000-1500 lei ori ca cele 3D, însă e foarte bun. Pentru a vă face o impresie despre acest monitor vă recomand să vizionați clipul de alături care e un preview destul de bun.

Te-ar mai putea interesa