Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S23A750

Dacă vrei unul dintre cele mai tari monitoare de pe piață atunci îți recomand monitorul LED 3D Samsung S23A750 deoarece poate reda fluent filmele Blu-ray. Foarte interesant la acest monitor e faptul că ai incluși în pachet ochelarii 3D. poate întrebi de ce redă fluent filmele Full HD. Păi acest lucru e posibil datorită timpului de răspuns de două milisecunde și a rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. E destul de similar lui T23A750 dar nu are tuner TV. Are un prețl bun Vezi prețul special de azi.
Știu că prețul lui S23A750 e similar cu prețul unui momitor Hub dar pentru noutate – tehnologia 3 dimensională – trebuie să scoți mai mult din buzunar.

Poze

Cum arată

Ecranul e mare

Specificaţii tehnice

Samsung S23A750 are ecran LED de 23 inci și asta înseamnă că va avea un consum redus de curent chiar dacă are o diagonală mare. Fluiditatea imaginilor e datorată timpului de răspuns de 2 milisecunde care e perfect pentru jocuri și filme 1080p. Având port HDMI puteți conecta orice laptop la el care să aibă al rândul lui un port HDMI. Astfel dacă aveți un laptop cu ecran de 15,6 inci cum e Acer Aspire 5750G-2674G75Mnkk atunci e de recomandat ca filemle să le vedeți pe un ecran extern cum e cel al monitorului S23A750 și vă asigur că nu o să fiți dezamăgiți. Nu are tuner TV sau boxe integrate, dar stă extrem de bine la consumul de curent care e de circa 40W și are o greutate mică, adică de aproximativ 4,5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția ar fi aspectul exterior reușit ca la toate produsele Samsung, performanța și utlimele tehnologii înglobate cum ar fi LED, 3D și HDMI.
Contra achiziției ar putea fi faptul că ecranul e cam mic în opinia unora și prețu cam mare, dar tehnologie 3D costă.
Probabil că era interesant dacă era dotat cu porturi USB și LAN pentru a putea fi folosit și ca Hub.

Concluzie

Monitorul 3D Samsung S23A750 este extrem de bun pentru jocuri fiind special conceput pentru filme 3D și pe viitor vor fi jucabile și jocurile 3D.
Mă gândesc că din acet mic review și din poze nu vă puteți face o părere despre cum arată și de aceea preview-ul de alături cred că vă va lămuri.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Claudiu

    Pe mine ma interesat varianta fara 3D dar nu am gasit-o la nici un magazin traditional sau online. Poate ca au epuizat stocul sau nici macar nu l-au avut vreodata in depozit. Pana la urma cred ca voi lua acest model cu suport 3D chiar daca nu ma intereseaza aceasta caracteristica.

  • Marius

    Asa am gandit si eu adica am achizitionat modelul de fata chiar daca nu m-a interesat prea mult faptul ca are 3D la bord.

Lasă un comentariu