Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S23A550H

Dacă sunteţi pe cale să vă schimbaţi monitorul sau pur şi simplu să cumpăraţi unul pentru că v-aţi cumpărat un desktop PC care nu avea inclus în preţ un asemenea monitor atunci recomand un astfel de monitor LED Samsung S23A550H deoarece are un timp de răspuns ideal, este LED şi destul de ieftin. Este ideal pentru vizionarea de filme Full HD sau chiar şi atunci când vă jucaţi jocurile preferate. Poate fi ideal şi pentru cei ce posedă un laptop deoarece ecranul de 15,6 li se pare cam mic, iar laptopul să aibe port HDMI pentru ca imaginile să fie la o calitate video mai bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi arate un design special faţă de celelalte modele similare numite Samsung S23A300B şi Samsung S23A350H, care au oarecum preţuri şi aspect similare. Însă acesta are un design ceva mai bine realizat. Acest Samsung S23A550H ar putea fi o soluţie şi pentru cei care au o consolă hardware şi ar dori un ecran ceva mai deosebit, având în vedere că grafica de pe consolă este mult superioară celei de pe laptop sau PC, iar acest lucru ar trebui să iasă în evidenţă şi cu ajutorul acestui monitor de 23 de inci.

Poze

În cutie

Din spate

Specificații tehnice

Ecranul are o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, o diagonală de 23 de inci, timp de răspuns 2 ms, tehnologie LED, aspect 19 pe 6 adică lat, contrast tipic 1000 la 1, luminozitate 250 cd/mp, contrast dinamic 5 milioane la 1, unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi 170 pe orizontală şi reproduce 16,7 milioane culori.

Din păcate Samsung S23A550H nu are TV Tuner sau boxe integrate, sau mai degrabă “din fericire” deoarece era mai scump şi cei care folosesc destul de des un PC nu cred că se mai uită şi la TV, iar boxele erau oricum cam slabe. Pe partea de conectori are intrare VGA şi HDMI.

Ca şi caracteristici speciale acest monitor LED Samsung S23A550H are: Image Size, Eco Light Sensor, MagicTune, MagicColor, MagicAngle, Multi Screen S/W, MagicBright3, Off Timer, Eco Saving, Customized Key şi Eco Motion Sensor. Are o greutate netă de 3.4 kilograme şi un consum maxim de 30 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S23A550H este un monitor LED, arată foarte bine, ieftin, timp de răspuns foarte bun, contrast ridicat, produs marca Samsung, multe tehnologii şi funcţii, este nou şi performant.

Ca minusuri: are un preţ puţin cam mare.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S23A550H este unul dintre cele mai bune monitoare ale momentului deoarece vine cu toate tehnologiile necesare pentru a reda imagini la o calitate superioară precum televizoarele foarte scumpe.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Anca

  Salut,

  Ar trebui ca in aceste review-uri sa fii cinstit, si sa spui ca este mai slab decat Samsung PX2370, pentru ca estompeaza culorile puternice, are un fel de blur comparativ cu celalalt. Deci, nu e atat de bun pe cat spui, si nici pe departe nu este printe cele mai bune ale momentului, sunt multe modele mai vechi care il depasesc, desi este un model nou. Ai spus bine ca are un pret cam mare. Acest monitor trebuia sa intre la nivelul “entry” ca si pret (undeva la 600 RON).
  Scuza-mi pertinenta 🙂
  Anca

 • Scorpyo

  Un monitor care să fie bun la toate capitolele este foarte scump. Prețul pentru acest model întradevăr ar trebui să fie ceva mai mic, la început toate produsele sunt scumpe iar pe parcurs se mai ieftinesc. Comparația făcută de tine este interesantă și oarecum corectă, dar din păcate nu mai este disponibil modelul recomandat de tine.

  Trebuie să recunoști că modelul PX2370 a costat la început undeva la 1200 de lei deci se justifică calitatea imaginii. În situația de față (criză) vom vedea multe produse ieftine și bune dar care nu excelează la toate capitolele.

  P.S.: Nu trebuie să te scuzi, noi apreciem și părerile altora.

Lasă un comentariu